Locul din România numit printre cele mai frumoase din lume! A devenit apreciat pe plan internațional

Avem norocul de a trăi într-o țară de o frumusețe rară, care poate satisface orice gusturi, fie că ne dorim o vacanță de vis la mare, ori vrem să ne bucurăm de natură, în mijlocul munților. Iar țara noastră este apreciată și dincolo de hotare, pentru frumusețea naturală pe care o are la dispoziție! Recent, o destinație din România, a fost numită printre primele 20 de cele mai frumoase locuri din lume!

Munții Apuseni sunt considerați unul dintre cele mai frumoase locuri din lume / foto: Pixabay
Munții Apuseni sunt considerați unul dintre cele mai frumoase locuri din lume / foto: Pixabay

Din fericire, putem spune că avem norocul de a trăi într-o țară de o frumusețe rară, care poate satisface gusturile oricui! Fie că vrem o vacanță înconjurați de oameni, fie pe litoral, ori în oricare dintre orașele României, sau vrem să ne pierdem în natură, în creierul munților, putem găsi ușor, în țara noastră, un loc care să ne mulțumească! Iar frumusețea din România a fost remarcată chiar și de către cei de dincolo de hotare, care au numit o destinație de aici în Top 20 cele mai frumoase locuri din lume!

Mai precis, este vorba despre Apuseni, care, potrivit celor de la newsweek.ro, au fost descriși de către cei de la CNN în termeni foarte dragi! „Făcând parte din lanțul Carpaților, Apuseniul este cel mai bine păstrat secret din Europa de Est”, au spus cei de la CNN despre Munții Apuseni, locul din țara noastră care se află printre primele 20 cele mai frumoase din lume.

Munții Apuseni, printre cele mai frumoase locuri din lume

„Timpul se oprește aici, cu puține lucruri de făcut în afară de a respira aerul cu miros de pin și de a fi cu ochii în patru pentru fauna sălbatică abundentă”, mai spun jurnaliștii CNN, conform sursei citate. Iar când vine vorba despre alte locuri din lume care se alătură Munților Apuseni, drept cele mai frumoase din lume, ei bine, se pare că destinația din țara noastră este într-o companie selectă.

Locuri precum Lacul Inari (Finlanda), Zagori (Grecia) și Adelboden (Elveția), se regăsesc în topul celor mai frumoase locuri din întreaga lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net