Rusia nu s-a ținut de promisiune! Ocupanții nu au permis crearea unui „culoar verde” în Ucraina

#Război Ucraina-Rusia

Armata rusă nu a permis un „culoar verde” pentru a furniza ajutor umanitar regiunii Herson. Pentru locuitorii din regiune, autoritățile ucrainene au format 19 camioane cu cele mai necesare, dar ocupanții nu le-au ratat.

refugiati vama siret foto INQUAM 14 jpg

Tocmai mi s-a spus că ocupanții nu au aprobat „culoarul verde” pentru ajutorul umanitar către regiunea Herson. Autoritățile ucrainene au montat 19 camioane pentru a răspunde nevoilor Hersonului și a regiunii. vom cere de la ocupanți oportunitatea să livreze ajutor umanitar ucrainean!”, se arată în comunicat.

Ieri, negocierile pentru pace dintre Ucraina și Federația Rusă au avut loc, dar nu s-a convenit asupra încetării focului. Totuși, ambele tabere au convenit asupra creării unui culoar verde destinat transportului de provizii și ajutor umanitar, indiferent de tabăra acesteia.

Mai mulți civili au fost atacați de ruși

Crucea Roșie internațională prevede neutralitatea în cazul unui conflict armat, iar atacul asupra acestora este considerat o crimă de război. Paramedicii sunt instruiți să ajute fiecare soldat, indiferent de tabăra din care aceștia fac parte.

Totuși, culoarul verde este vital pentru Ucraina, care se confruntă cu un număr foarte ridicat de răniți, pe fondul bombardamentelor ce au avut loc în marile orașe ucrainiene. Recent, o rachetă a lovit Piața Libertății din Harkiv, iar bombardamentele ce au urmat au luat viața mai multor civili ce se adăposteau în casele lor.

De ultimă orăBisericile din Ucraina se pregătesc pentru bombardament. Cultura ucraineană, în pericol

De asemenea, președintele Vladimir Putin a declarat, pe 3 martie, că Federația Rusă nu deschide focul asupra civililor aflați pe teritoriul ucrainean. Chiar și așa, imaginile ce au apărut în spațiul virtual contrazic profund spusele dictatorului de la Kremlin.

Recent, un civil a reușit să surprindă momentul în care un tanc a tras asupra unui bloc de locuințe. La momentul actual, nu se cunosc detalii despre numărul de victime civile ce se aflau în blocul afectat.

Până la acest moment, abcnews raportează că aproximativ 2.000 de civili din Ucraina au fost uciși de către armata Rusiei.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net