Rusia nu s-a ╚Ťinut de promisiune! Ocupan╚Ťii nu au permis crearea unui ÔÇ×culoar verdeÔÇŁ ├«n Ucraina

Armata rus─â nu a permis un ÔÇ×culoar verdeÔÇŁ pentru a furniza ajutor umanitar regiunii Herson. Pentru locuitorii din regiune, autorit─â╚Ťile ucrainene au format 19 camioane cu cele mai necesare, dar ocupan╚Ťii nu le-au ratat.

refugiati vama siret foto INQUAM 14 jpg

ÔÇ×Tocmai mi s-a spus c─â ocupan╚Ťii nu au aprobat ÔÇ×culoarul verdeÔÇŁ pentru ajutorul umanitar c─âtre regiunea Herson. Autorit─â╚Ťile ucrainene au montat 19 camioane pentru a r─âspunde nevoilor Hersonului ╚Öi a regiunii. vom cere de la ocupan╚Ťi oportunitatea s─â livreze ajutor umanitar ucrainean!ÔÇŁ, se arat─â ├«n comunicat.

Ieri, negocierile pentru pace dintre Ucraina ╚Öi Federa╚Ťia Rus─â au avut loc, dar nu s-a convenit asupra ├«ncet─ârii focului. Totu╚Öi, ambele tabere au convenit asupra cre─ârii unui culoar verde destinat transportului de provizii ╚Öi ajutor umanitar, indiferent de tab─âra acesteia.

Mai mul╚Ťi civili au fost ataca╚Ťi de ru╚Öi

Crucea Ro╚Öie interna╚Ťional─â prevede neutralitatea ├«n cazul unui conflict armat, iar atacul asupra acestora este considerat o crim─â de r─âzboi. Paramedicii sunt instrui╚Ťi s─â ajute fiecare soldat, indiferent de tab─âra din care ace╚Ötia fac parte.

Totu╚Öi, culoarul verde este vital pentru Ucraina, care se confrunt─â cu un num─âr foarte ridicat de r─âni╚Ťi, pe fondul bombardamentelor ce au avut loc ├«n marile ora╚Öe┬áucrainiene. Recent, o rachet─â a lovit Pia╚Ťa Libert─â╚Ťii din┬áHarkiv, iar bombardamentele ce au urmat au luat via╚Ťa mai multor civili ce se ad─âposteau ├«n casele lor.

De ultimă oră: Bisericile din Ucraina se pregătesc pentru bombardament. Cultura ucraineană, în pericol

De asemenea, pre╚Öedintele Vladimir Putin a declarat, pe 3 martie, c─â Federa╚Ťia Rus─â nu deschide focul asupra civililor afla╚Ťi pe teritoriul ucrainean. Chiar ╚Öi a╚Öa, imaginile ce au ap─ârut ├«n spa╚Ťiul virtual contrazic profund spusele dictatorului de la Kremlin.

Recent, un civil a reu╚Öit s─â surprind─â momentul ├«n care un tanc a tras asupra unui bloc de locuin╚Ťe. La momentul actual, nu se cunosc detalii despre num─ârul de victime civile ce se aflau ├«n blocul afectat.

Până la acest moment, abcnews raportează că aproximativ 2.000 de civili din Ucraina au fost uciși de către armata Rusiei.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg