Rusia schimbă strategia. „Generalul Armageddon”, noul responsabil de invazia din Ucraina!

#Război Ucraina-Rusia

Distrugerea podului rusesc din Ucraina, sâmbătă, 8 octombrie, la doar o zi după ce Vladimir Putin a schimbat prefixul pentru a șaptea oară, a generat o serie de schimbări tactice, în strategia rușilor de a invada Ucraina.

Noul responsabil de invazia din Ucraina, un fost traficant de arme

Ministerul rus al Apărării a numit un nou comandant al trupelor ruse din Ucraina și pentru prima dată de la începutul războiului i-a anunțat numele, transmite Adevărul. Este vorba despre generalul Serghei Surovikin, despre care presa scrie că este susținător al raidurilor asupra clădirilor și civililor, poreclit „Generalul Armagheddon”!

Citește și: După ziua lui Vladimir Putin, un pod inaugurat de el în Crimeea a fost cuprins de flăcări

În timp ce studia la Academia Militară Frunze, Serghei Surovikina fost judecat sub acuzația de vânzare a unei arme. Ofițerul nu și-a recunoscut vinovăția și a susținut că a fost „lucrat”. Instanța l-a găsit vinovat pe Serghei Surovikin pentru trei capete de acuzare legate de traficul ilegal de arme. A primit un an de încercare, iar ulterior condamnarea a fost ștearsă.

În 2002, Serghei Surovikin a absolvit academia și doi ani mai târziu a intrat din nou într-un scandal: un subordonat s-a împușcat în biroul său. La acea vreme, Surovikin era șeful diviziei din Ekaterinburg, iar mass-media scria că între el și deputatul Andri Ștokal a avut loc o „conversație pe ton ridicat” .

Vezi și: Dezvăluiri horror ale soldaților ruși, în apelurile date către familiile lor. „Așa că s-a decis împușcarea lor"

Un alt coleg l-a acuzat pe Serghei Surovikin și pe mai mulți ofițeri superiori de bătăi din cauza diferențelor de opinie politică.

În iunie 2004, Surovikin a fost numit comandantul Diviziei 42 infanterie motorizată de gardă, staționat în Cecenia. În timpul conducerii diviziei, subordonații săi au fost acuzați de abuzuri de mai multe ori.

Cel mai faimos caz a fost „poenița” din satul Borodzinivska din 2005. Batalionul „Est” al diviziei a atacat satul: soldații au spart casele, le-au jefuit și au bătut localnicii. Apoi oamenii au fost aduși în curtea școlii, legați și așezați cu fața în jos, la pământ. Așa că au stat șase ore în ploaie, fiind bătuți.

Nu rata nici: Zeci de tone de medicamente şi alimente pentru Ucraina

Citește mai multe detalii despre cariera sinistră a „Generalului Armagheddon” în articolul complet, disponibil pe site-ul Adevărul - click AICI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net