Locul de muncă plătit cu 2.200 de euro. Salariul include un bonus financiar pentru cei care aleg să renunțe la fumat în timpul pauzelor

Ultima actualizare:

Un antreprenor italian din Bressanone, o comună din provincia Bolzano, regiunea Trentino-Alto Adige, Italia, face valuri cu o ofertă generoasă de angajare pentru femeile interesate să lucreze ca ospătari/chelneri la micul său bar, Villa Resi din Varna. Acesta este dispus să ofere un salariu net de 2.200 de euro pe lună pentru doar 40 de ore de muncă săptămânal, în cadrul unui program ce include și trei ore de exerciții fizice în sala de gimnastică a angajatorului.

Ospătar. Foto: arhiva.
Ospătar. Foto: arhiva.

Oferta generoasă vine în contextul unei găsiri dificile de personal calificat pentru sezonul estival, iar antreprenorul italian, Gallonetto, își dorește să atragă angajați talentați și motivați.

50 de euro pentru cei care aleg să renunțe la fumat în timpul pauzelor de muncă

O componentă interesantă a acestei oferte o reprezintă și un bonus de 50 de euro pentru cei care aleg să renunțe la fumat în timpul pauzelor de muncă. Acest gest reflectă atenția acordată sănătății angajaților și dorința de a crea un mediu de lucru pozitiv și productiv.

Antreprenorul italian subliniază importanța unei vieți sănătoase pentru performanța la locul de muncă, afirmând că un corp sănătos este esențial pentru o minte sănătoasă și pentru gestionarea eficientă a stresului.

Plătesc angajatul pentru a se antrena și a renunța la fumat. Pentru mine este important să fac oamenii să înțeleagă că un corp sănătos funcționează mai bine în simbioză cu mintea, îndepărtând stresul și problemele, ceea ce crește productivitatea la locul de muncă”, a declarat Gallonetto pentru presa locală, citat de lastampa.it.

Orele suplimentare sunt plătite separat

În plus față de salariul atractiv și beneficiile oferite, antreprenorul italian precizează că orele suplimentare sunt plătite separat, oferind astfel un pachet complet și motivant pentru cei care își doresc să se alăture echipei sale.

Oferta lui Gallonetto reprezintă nu doar o oportunitate de angajare, ci și o demonstrație a importanței pe care o acordă sănătății și bunăstării angajaților săi. Acest tip de inițiative ar putea reprezenta un exemplu pentru alte afaceri din Italia și din întreaga Europă, unde recrutarea și retenția personalului devin din ce în ce mai importante în contextul unei piețe a muncii competitive și în continuă schimbare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net