Cum era să-și ia Mutu bătaie de la ospătarul din Constanța, pe care l-ar fi altoit cu ranga. Ce a spus Nuredin Beinur: „Bă, dacă îți dau una, te…”

În 2006, Adrian Mutu, supra-numit pe atunci „Briliantul“, s-a aflat în mijlocul unui scandal de proporții, după ce, un ospătar al unui restaurant exclusivist din Constanța, l-a acuzat pe fostul fotbalist că l-ar fi bătut cu o rangă învelită într-un prosop. 

Omul de afaceri Nuredin Beinur, cunoscut drept „Spaima Litoralului”, a rupt tăcerea despre „Mutu bătăușul”, în podcastul Anamariei Prodan. 

În toamna lui 2006, Gigi Grosu, chelner al unui restaurant exclusivist din Constanța, declanşa un scandal naţional, acuzându-l în mod public pe Adrian Mutu că l-ar fi bătut cu bestialitate, folosind o rangă. Conflictul a fost aplanat la acel moment pe toate căile, plângerea retrasă, iar victima a plecat la muncă în străinătate. 

Nici în prezent nu se ştie cu exactitate dacă a fost vorba de un incident real sau doar o răzbunare.

Nuredin Beinur: „L-a bătut Mutu pe ospătar că așa am vrut noi”

Omul de afaceri Nuredin Beinur şi Adrian Mutu sunt prieteni de ani buni. Nuredin Beinur, cunoscut drept „Spaima Litoralului” a făcut dezvăluiri de senzație, în podcastul Anamariei Prodan, despre celebrul scandal dintre „Briliant” şi ospătarul Gigi Grosu.

„E greu să mă bată Mutu pe mine și la anii mei. Păi el e fotbalist, el nu e bătăuș sau astea. N-are cum să… Eu nu vreau să vorbesc, e o chestie… 

El să-și aducă aminte că și cu ospătarul de la mare l-am ajutat. Și l-am ajutat în multe. Deci… Păi dacă nu interveneam la mare, ospătarul ăla bătea tot lotul atunci…

L-a bătut Mutu pe ospătar că așa am vrut noi, dar altfel nu îl bătea Mutu pe ospătar, că îl bătea ospătarul pe Mutu până… Uite, mă faci să vorbesc… 

Era urâtă cearta între un ospătar și… Să se certe de la o fotografie, că ăla n-a vrut să facă o poză. Mutu i-ar fi zis: «Bă, nu fac poză cu tine! Nu vezi că e vin pe masă?». Cam de acolo a plecat. 

Și ăla i-a zis: «Bă, dacă îți dau una, te…». La care Mutu m-a sunat pe mine, eu am trimis 2-3 băieți… La modul să-l aduc să își ceară scuze, că până la urmă așa era normal.

Un ospătar… nu poți să-i spui unui tricolor… să-l înjuri sau să-l bați pe Mutu”, a dezvăluit omul de afaceri Nuredin Beinur, invitat în podcastul Anamariei Prodan.

Gigi Grosu: „Mutu m-a bătut cu o rangă înfăşurată într-un prosop”

Gigi Grosu, pe atunci ospătar la un restaurant de fițe în Constanța, a declarat, inițial, la Poliție că s-a certat cu Adrian Mutu, în timp ce servea lotul naţionalei, venit în data de 1 septembrie 2006 în Constanţa pentru meciul România- Bulgaria. 

Ospătarul a vrut să îi facă vedetei de atunci a echipei naționale a României o fotografie, însă Mutu l-ar fi înjurat, iar ospătarul a ripostat.

„L-am făcut drogat. De ce a vorbit aşa cu mine?“, declara Grosu, la câteva zile după eveniment.

Conform declaraţiilor chelnerului, în aceeaşi noapte a fost chemat la hotelul unde era cazat lotul naţionalei, ca să se împace cu fotbalistul şi să primească cadou un tricou. 

„Mutu era în camera lui bea. I-a pus pe doi să mă ţină, iar el m-a bătut cu o rangă înfăşurată într-un prosop, să nu lase urme“, povestea ospătarul, în 2006.

La acel moment, toţi oficialii din fotbalul i-au luat apărarea fotbalistului, abia ieşit din scandalul cu droguri de la Chelsea. 

În mai puţin de o lună, ospătarul şi-a retras declaraţia dată poliţiştilor. Motivul invocat a fost acela că Serviciul de Medicină Legală nu i-a dat decât două zile de îngrijiri în urma bătăii, prin urmare ar fi trebuit să se judece cu fotbalistul pe civil. 

În 2010, Mutu a recidivat! Fostul căpitan al naționalei era legitimat la Fiorentina, atunci când l-a bătut pe ospătarul kosovar Recaj Berat, într-un local din Florența.

În urma incidentului,  „Briliantul” a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare, fiind obligat să plătească şi o amendă de 14.000 de euro.

În prezent, Adrian Mutu (44 de ani) s-a retras din cariera de fotbalist şi este antrenorul celor de la Nefchi Baku. Mutu este căsătorit cu superba Sandra Bachici, fosta iubită a colegului de la Națională Laszlo Sepsi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net