Cum arată și cu ce se ocupă acum celebra hadbalista pe care Adrian Mutu a iubit-o în tinerețe! „Era cu trei luni mai mare ca mine”

Deși în prezent se poate declara unul dintre cei mai fericiți și mai împliniți bărbați, Adrian Mutu a trecut prin mai multe relații de iubire. Înainte de a se căsători cu Sandra, Miss România 2010, sportivul și-a unit destinele cu Alexandra Dinu, de care ulterior a divorțat, după ce a cunoscut-o pe Consuelo Matos, în anul 2013. Mariajul lor nu a durat foarte mult, urmând ca mai apoi să îi fure inima actualei sale soții.

Adrian Mutu, despre relația cu Irina Neagu / foto: Colaj Click!
Adrian Mutu, despre relația cu Irina Neagu / foto: Colaj Click!

Ceea ce nu mulți știau este că în trecut Adrian Mutu a trăit o mică romanță și cu Irina Neagu, fosta handabilstă, urmând ca mai apoi să ofere detalii mai puțin cunosute de către public în cartea sa autobiografică „Revenirea din Infern”.

Cu ce se ocupă acum Irina Neagu

Irina Neagu a renunțat la cariera în domeniul sportiv în urmă cu doar câțiva ani. În prezent, aceasta locuiește în și deține o funcție de conducere în cadrul unei companii de IT.

Despre relația cu fosta sportivă, Adrian Mutu a relatat că totul a a început la un Bal al bobocilor, organizat la Casa Studenților. Aceasta a precizat și faptul că Irina Neagu era cu doar câteva luni mai mare decât el și locuia în apropiere. 

„Mă îndrăgostisem de Irina Neagu, handbalista de lot olimpic, viitoare campioană mondială de tineret. Ne cunoscuserăm la un Bal al bobocilor, la Casa Studenților. Era cu trei luni mai mare ca mine și învăța la „Ion Barbu”, la doi pași de blocul meu.

În tinerețe am fost foarte timid. Ca să încep să vorbesc cu o fată trebuia să îmi fac un plan întins pe câteva luni și, când ne întâlneam, nu mai știam ce să spun. Aveam atacul în minte, dar când ne vedeam nu puteam mai mult de: <<Bună, eu sunt Adi, ce faci?>>, banalități specifice vârstei.

Gata, uitasem tot! Cred că am adunat, la prima relație, 3 milioane de kilometri făcuți prin oraș, un ținut de mână și patru cuvinte rostite. Pot spune că am încercuit Piteștiul de mii de ori! Și mai vorbeam, așa, o dată la o oră și jumătate: <<Ce faci?>>, <<Bine, bine!>>. Și asta era tot!

Când am sărutat-o prima oară, voiam să fi făcut asta cu vreo 3 ore înainte, dar de unde tupeu? Puteam spune că eram cel mai mare specialist în săruturi din lume la vremea aceea, pentru că unul singur dura două ore!

Când sărea butonul de la bluză ziceai că ai câștigat Champions League… Asta dacă fata era de vârsta mea. Dacă era mai mare, începeam planul din ianuarie și făceam primii pași prin iunie!”, se arată în cartea lui Adrian Mutu, `Revenirea din infern”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net