Adrian Mutu, poveste de dragoste cu handbalista Neagu! „Când sărea butonul de la bluză ziceai că ai câștigat Champions League”

Ultima actualizare:

Nu mai este niciun secret că Adrian Mutu a dus o viața tumultoasă! Printre atâtea episoade fascinante, antrenorul Rapidului a avut și o poveste de dragoste cu handbalista Neagu. Relația s-a petrecut în tinerețea fostului fotbalist, iar toate detaliile picante sunt expuse în cartea sa.

Adrian Mutu face dezvăluiri picante în cartea sa
Adrian Mutu face dezvăluiri picante în cartea sa

„Briliantul” a făcut câteva dezvăluiri uluitoare în cartea sa autobiografică, „Revenirea din infern”, în care fostul mare fotbalist își povestește drumul spre succes,

În cartea scrisă în colaborare cu Cătălin Oprișan, Adrian Mutu  vorbește despre fotbal, pasiuni, antrenamente, iubiri și relația cu părinții. În plus, vedeta face dezvăluiri și despre primele aventuri amoroase.

Andrian Mutu s-a îndrăgostit de handbalista Neagu: „Ne cunoscuserăm la un Bal al bobocilor”

Înainte de toate trebuie să precizăm că Mutu era destul de timid în tinerețe, cel puțin așa susține în cartea „Revenirea din infern”, Fostul mare fotbalist a mărturisit, cum aștepta luni întregi înainte de a putea vorbi cu o fată pe care o plăcea. Actualul tehnician a povestit cum devenise un expert în săruturi, iar „când sărea butonul de la bluză ziceai că ai câștigat Champions League”.

Tot în adolescență, „briliantul” s-a îndrăgostit de handbalista Irina Neagu. Cei doi s-au cunoscut la un bal al bobocilor.

„Jucam fotbal, câștigam turnee, dar școala rămânea școală. Ca să pot merge la antrenamente, tata mă condiționa: dacă rezolv exercitiile, plec, dacă nu, stau până le fac! Știa că nu am întârziat sau lipsit niciodată, uram acest lucru, așa că trăgeam tare.

Mă îndrăgostisem de Irina Neagu, handbalista de lot olimpic, viitoare campioană mondială de tineret. Ne cunoscuserăm la un Bal al bobocilor, la Casa Studenților. Era cu trei luni mai mare ca mine și învăța la “Ion Barbu, la doi pași de blocul meu.

În tinerețe am fost foarte timid. Ca să încep să vorbesc cu o fată trebuia să îmi fac un plan întins pe câteva luni și, când ne întâlneam, nu mai știam ce să spun”, povestește Adrian Mutu.

Mutu era timid în tinerețe! „Începeam planul din ianuarie și făceam primii pași prin iunie”

„Aveam atacul în minte dar când ne vedeam nu puteam mai mult de “Bună, eu sunt Adi, ce faci?”, banalități specifice vârstei. Gata, uitasem tot! Cred că am adunat, la prima relație, 3 milioane de kilometri făcuți prin oraș, un ținut de mână și patru cuvinte rostite. Pot spune că am încercuit Piteștiul de mii de ori! Și mai vorbeam, așa, o dată la o oră și jumătate: “Ce faci?”, “Bine, bine!”. Și asta era tot!

Când am sărutat-o prima oară, vroiam să fi făcut asta cu vreo 3 ore înainte, dar de unde tupeu? Nu mai spun de altele, că începeam cu degetul mic… Dacă simțeam și piele…Puteam spune că eram cel mai mare specialist în săruturi din lume la vremea aceea, pentru că unul singur dura două ore!

Când sărea butonul de la bluză ziceai că ai câștigat Champions League… Asta dacă fata era de vârsta mea. Dacă era mai mare, începeam planul din ianuarie și făceam primii pași prin iunie!”, mărturisește Adrian Mutu în cartea sa, „Reveniri din Infern - Povestea neștiută a vieții mele”.

Cine este Irina Neagu, handbalista de care s-a îndrăgosit Adrian Mutu în tinerețe

Fosta handabalistă Irina Neagu a avut o carieră bogată. Sportiva de care s-a îndrăgostit Adrian Mutu a jucat la echipe precum Oltchim, Viborg, Augsburg sau Toulon, dar și la echipa natională, alături de care a devenit campioană mondială de tineret.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net