Șocant! A furat o mașină în care era un bebeluș, apoi a intrat într-un copac. Bărbatul a jefuit și o bancă

Caz șocant în SUA! Un bărbat din Connecticut a furat o mașina în care se afla pe bancheta din spate un bebeluș în vârstă de câteva luni, apoi a jefuit o bancă, ca în final să intre cu autoturismul pe care tocmai îl furase într-un copac, potrivit autorităților. Din fericire, copilul nu și-a pierdut viața.

A furat o mașină în care era un bebeluș, apoi a intrat într-un copac / Foto: Pxabay
A furat o mașină în care era un bebeluș, apoi a intrat într-un copac / Foto: Pxabay

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a furat o mașina în care se afla pe bancheta din spate un bebeluș în vârstă de câteva luni. Poliția din Windsor a declarat că dispariția a fost semnalată la scurt timp după ora 9:00 dimineață, în ziua de miercuri, 4 octombrie, potrivit căruia cineva a furat un vehicul din fața unei școli cu un copil aflat în autoturism. La scurt timp după aceea, autoritățile au primit alte sesizări despre un jaf la o bancă și despre un vehicul care a lovit un copac.

„A devenit evident că toate cele trei incidente aveau legătură” 

Astfel, după ce a plecat de la locul unde a comis ultima infracțiune, bărbatul a intrat cu mașina pe care doar ce o furase într-un copac. „Pe măsură ce ofițerii au adunat informații din fiecare locație, a devenit evident că toate cele trei incidente aveau legătură și aveau un singur creator”, a declarat locotenentul Nicholas Dally pentru presa locală, potivit informațiilor oferite de ABCNews.

Oamenii legii sunt de părere că suspectul a furat mașina din fața școlii înainte de a jefui banca și că apoi a fugit, și a lovit vehiculul furat în care se afla micuțul, intrând într-un copac. Bărbatul care nu a fost identificat și-a pierdut viața și a fost declarat mort la fața locului. Din fericire, bebelușul de 17 luni era treaz și receptiv în urma accidentului, potrivit autorităților. Acesta nu și-a pierdut viața.

Mama lui a fost adusă la locul faptei și l-a însoțit pe copil la spital. Nu a existat nicio actualizare imediată cu privire la starea copilului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net