Cine este hoțul care i-a furat obiectele personale Laurei Roșca, alias DJ Lalla. Cum a fost prins de polițiști

Ies la iveală noi detalii despre momentele care au urmat după ce Laura Roșca, Dj Lalla, a intrat în apa mării pentru ultima oară în viață.

DJ Lalla avea doar 34 de ani / foto: arhivă personală
DJ Lalla avea doar 34 de ani / foto: arhivă personală

Camerele în imaginile filmate în zona cluburilor din Mamaia au surprins corpul adus de valuri, dar și faptul că o parte din obiectele Laurei Roșca, alias DJ Lalla, au fost furate de un individ despre care se presupunea că este un om al străzii.

Poliția spune și că hainele Laurei Roșca nu au fost găsite. Adidaşii, căştile şi telefonul au fost într-adevăr luate de un om al străzii, la care au ajuns prin intermediul aplicaţiei care permite urmărirea telefonului.

Ultimele momente din viața lui DJ Lalla

Ultimele clipe din viața Laurei Roșca, sau DJ Lalla așa cum era cunoscută de toată lumea, au fost surprinse de camerele supraveghere aflate pe traseul tinerei spre mare.

Imaginile o arată pe DJ Lalla care iese din blocul unde era cazată şi aleargă spre plajă. Filmarea este făcută la ora 8.30 dimineaţa. Două ore mai târziu a fost găsită de mai mulți turiști, la un kilometru distanță față de locul unde a intrat în apa mării pentru ultima dată.

Între timp ancheta continuă iar misterul se adânceşte, mai ales că anchetatorii nu au găsit niciun mesaj de adio în telefon, iar tânăra nu consumase nici droguri, nici alcool, înainte să intre în mare.

Ce spune autopsia Laurei Roșca

Tatăl tinerei artiste, Nicolae Roșca a împărtășit cu durere povestea tragică, subliniind că totul a fost un accident nefericit.

 „Am primit rezultatele de la autopsie și testele toxicologice au arătat că nu a consumat nici alcool, nici droguri. S-a întâmplat la 10:00 dimineața, s-a dus să vadă malul mării, a făcut poze cu răsăritul. A fost un accident. Dacă n-aș avea putere financiară, cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat", a mărturisit tatăl lui DJ Lalla. Așadar, s-a dovedit că tânără nu consumase nici droguri și nici alcool.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net