Ce sumă plătești lună de lună pentru un BMW seria 3. Cât e rata, de fapt, dacă o cumperi în leasing pe o durată de 5 ani

În ziua de astăzi, nimeni nu poate nega că cel mai eficient mod de transport este cu mașina personală. Chiar dacă nu este perfect, iar orașele noastre au avut de suferit din atât de multe puncte de vedere, odată cu popularizarea mașinilor, rămâne un adevăr greu de negat că autovehiculele sunt extrem de practice. Ei bine, pentru un BMW Seria 3, rata lunară poate ajunge la o sumă destul de piperată!

BMW Seria 3 este printre favoritele românilor / foto: BMW.ro
BMW Seria 3 este printre favoritele românilor / foto: BMW.ro

Indiferent dacă acest lucru ne place sau nu, niciunul dintre noi nu poate nega că mașinile sunt cel mai popular, cât și practic, mod de transport. Indiferent de problemele care le cauzează în orașe, începând de la trafic și încheind cu poluarea tot mai masivă, cel puțin pe moment, nu există o alternativă la fel de comodă și practică pentru transportul personal, așa că mașinile rămân la mare căutare.

Ei bine, în țara noastră, există unele mărci și modele care au devenit destul de populare în rândul românilor. De exemplu, potrivit celor de la automarket.ro, șoferii din țara noastră se orientează cel mai mult către mașini marca BMW, Volkswagen și Audi. Iar dacă vorbim despre modele individuale, se pare că BMW Seria 3 ar fi printre alegerile favorite ale românilor. Însă, cât vor trebui aceștia să scoată din buzunar în fiecare lună, pentru rata leasing?

Cât costă rata leasing pentru un BMW Seria 3

Mulți dintre noi pot fi tentați să apeleze la o rată leasing pe mai mulți ani, deoarece este posibil ca plata din start a sumei integrale să fie un efort financiar mult prea dificil. Ei bine, pentru a afla cât trebuie să plătim lunar pentru un BMW Seria 3, vom analiza 2 situații: costul unei mașini noi nouțe, cât și a unui vehicul second-hand. În ambele situații, rata este calculată pe 5 ani.

Un BMW Seria 3 nou-nouț se vinde cu aproximativ 42.000 de euro, o sumă destul de piperată! Ei bine, dacă decideți să achiziționați această mașină la prima mână, trebuie să aveți un venit destul de bun, deoarece rata lunară ar trebui să ajungă în jurul sumei de 776 euro, pentru o durată de 5 ani!

Dacă cumpărați o mașină second-hand, lucrurile stau ceva mai bine. Desigur, prețul acesteia poate varia în funcție de câți kilometri a rulat, starea interiorului, cât și diverși alți factori. Pentru a simplifica situația, să luăm un „preț mediu”, adică fix jumătate din cel al unei mașini noi. Astfel, calculând rata leasing la un preț de 21.000 de euro, ajungeți la o plată lunară de aproximativ 395 de euro, cu TVA inclus, pentru următorii 5 ani!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net