Ce este legea atracției? Cum o putem folosi în viața de zi cu zi, pentru ca visele noastre să devină realitate

Atunci când vine vorba despre cele 12 legi universale, de departe cea mai populară și discutată dintre acestea este legea atracției. În termeni simpli, ea ne spune că modul pozitiv în care gândim poate atrage o realitate mai pozitivă în viața noastră.

Legea atracției este oarte populară în zilele noastre / foto: Shutterstock
Legea atracției este oarte populară în zilele noastre / foto: Shutterstock

Dacă discutăm despre cele 12 legi universale ale atracției, atunci vom vedea destul de rapid că cea mai populară și dezbătută dintre acestea este, de departe, legea atracției. Ei bine, potrivit celor de la mindbodygreen.com, aceasta poate fi extrem de utilă în viața noastră, dacă știm cum să o aplicăm eficient.

Ce sunt cele 12 legi universale

Nu se știe foarte precis unde și când a început să se vorbească despre existența acestor legi, însă, în zilele noastre, ele au devenit extrem de bine cunoscute, iar tot mai mulți oameni încearcă să le aplice în viața lor de zi cu zi. Pe scurt, ar fi vorba despre 12 legi despre care se crede că sunt intrinsece tuturor oamenilor. Se spune că indiferent de epoca istorică, sau cultură, aceste legi au fost prezente și utilizate, într-o formă sau alta.

Cât despre legea atracției, aceasta poate fi definită pritr-un citat al filosofului chinez Lao Tzu: „ai grijă la ce gândești; gândurile tale devin cuvinte, iar cuvintele vor deveni fapte. Ai grijă la faptele tale, deoarece pot deveni obiceiuri, obiceiurile îți vor deveni caracter, iar caracterul tău va fi soarta ta.”

Cu alte cuvinte, modul în care gândim și tratăm lucrurile din jurul nostru va atrage din partea destinului un răspuns asemănător.

Ce nu este legea atracției

Un lucru pe care trebuie să îl înțelegem din start este că legea atracției nu este o garanție că toate visurile noastre se vor împlini. Rămâne extrem de important să depunem eforturile necesare pentru a ne transforma visele în realitate, iar simpla gândire pozitivă nu este de ajuns!

Cum să folosești legea atracției, pentru obiectivele pe care ți le-ai propus

Există câteva moduri prin care putem pune în aplicare legea atracției, în fiecare zi. De exemplu, putem începe prin a ne vizualiza ținta. Dacă ne facem o imagine, în minte, despre cum ne va arăta viața odată ce ni se îndeplinește visul, vom fi mult mai motivați și încrezători în forțele noastre.

De asemenea, trebuie să rămânem recunoscători pentru ce avem deja, pentru a invita și mai multă abundență în viața noastră. Un alt mod de a aplica legea atracției este să ne „declarăm” intenția către Univers! Pur și simplu, atunci când ne trezim, putem să spunem cu voce tare ce ne dorim de la soarta noastră.

Un lucru la care trebuie să fim atenți sunt coincidențele! Deși pot părea banale, coincidențe aparent miraculoase, avantajoase visului nostru, sunt un semn clar din partea Universului că suntem pe calea cea bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
statie metrou jpg 2 jpg
555 (9) jpg
marea unire png
bord masina jpg
Job jpg
vas toaleta jpg
femeie la volan   soferita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net