Suma incredibilă pe care o va primi despăgubire Meghan Markle de la tabloidele britanice

Viața personală a lui Meghan Markle a fost un subiect de discuție chiar dinainte ca aceasta să facă parte din Casa Regala a Marii Britanii. Ducesa de Sussex are o relație nu tocmai bună cu propria familie, iar în presă au apărut adesea declarații care nu îi fac cinste. 

Meghan Markle va primi o despăgubire de o liră sterlină Sursă foto: Profimedia
Meghan Markle va primi o despăgubire de o liră sterlină Sursă foto: Profimedia

Meghan Markle a dat în judecată mai multe publicații din Marea Britanie, iar judeătorii au fost de partea ei. Iată ce sumă va trebui să primească din partea ziarelor care au denigrat-o timp de ani întregi. 

Meghan Markle va primi doar 1 liră sterlină daune din partea Mail on Sunday, după ce a câștigat o acțiune în justiție împotriva ziarului pentru publicarea unei scrisori private pe care ducesa de Sussex o trimisese tatălui ei, Thomas Markle, informează Mirror.co.uk.

Ducesa de Sussex a dat în judecată Associated Newspapers Limited (ANL) pentru invadarea vieții private din cauza a cinci articole care reproduceau părți dintr-o scrisoare „personală și privată” către Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, în august 2018.

Tabloidele britanice, obligate să recunoască înfrângerea suferită

Atât Mail on Sunday, cât și MailOnline au primit ordin să publice declarații pe prima pagină  că au pierdut procesul împotrica ducesei de Sussex, iar instanța a precizat chiar și dimensiunea fontului în care acestea trebuie să fie scrise. 

Răspunzând la hotărâre, Meghan a spus într-o declarație: „Aceasta este o victorie nu doar pentru mine, ci și pentru oricine s-a simțit vreodată speriat să susțină ceea ce este corect. În cei aproape trei ani de când a început acest lucru, am avut răbdare în fața înșelăciunii, intimidării și atacurilor calculate”.

Meghan Markle alături de prințul Harry Sursă foto: Profimedia
Meghan Markle alături de prințul Harry Sursă foto: Profimedia

Mark Stephens, un avocat din domeniul media, a sugerat că acordul privind încălcarea vieții private ar fi avut o verigă slabă: „În mod normal, pentru încălcarea vieții private, te-ai aștepta la 75.000 de lire sterline până la 125.000 de lire sterline. Arată că, de fapt, ea și-a invadat efectiv propria viață privată”.

The Mail on Sunday va trebui să acopere și o parte substanțială din cheltuielile de judecată ale lui Meghan Markle, care ar putea depăși un milion de lire sterline.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net