VIDEO Tragedie în Iordania! 13 morți și peste 250 de răniți, în urma unei scurgeri de gaze

Cel puțin 13 persoane au murit și peste 250 au fost rănite în Iordania, în urma unei scurgeri de gaze toxice. Tragedia de proporții s-a petrecut în portul Aqaba, unde un rezervor plin cu substanțe toxice a căzut în timpul transportului, a anunțat Direcția de Siguranţă Publică.

image
13 persoane au murit în Iordania. Foto: colaj Twitter

În imaginile prezentate de televiziunea de stat se poate observa cum un rezervor de depozitare cade în timpul transportului şi se lovește de puntea unei nave. Ulterior, are loc o explozie şi apoi o scurgere de gaz toxic.

Directoratul pentru securitate publică a anunţat că Departamentul de protecţia civilă a trimis specialişti pentru a izola locul exploziei şi a limita scurgerea de gaz toxic.

Oficialii au îndemnat oamenii să rămână în locuințe și să închidă ferestrele și ușile, potrivit televiunii de stat, scrie The Guardian. Cea mai apropiată zonă rezidențială este la 25 de kilometri distanță de locul producerii accidentului.

Cel puțin 13 persoane au murit în Iordania, în urma unei scurgeri de gaze toxice

stanga
dreapta
012 png
044 jpg
0144 jpg
045 jpg
12312321 jpg
0333 jpg

Centrul naţional pentru securitate şi managementul crizelor a făcut apel la locuitorii din Aqaba să nu se adune în faţa spitalelor, pentru a uşura munca paramedicilor.

Portul Aqaba se află în zona nordică al Mării Roșii, lângă orașul israelian Eilat, care are o populație de aproximativ 50.000 de locuitori. Orașul e vizitat des de turiști, fiind renumit ca stațiune balneoclimaterică.

Cei care vin aici beneficiază de un climat cald, marin, cu salinitate ridicată, care poate fi folositor pentru diverse afecțiuni respiratorii sau boli de piele.

Potrivit presei locale, premierul Bisher al-Khasawneh a plecat spre Aqaba, imediat după tragedie. Acesta a format o echipă care anchetează incidentul, condusă de ministrul de Interne.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
Catalin Botezatu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg
calendar ortodox 2021 09 august sfantul apostol matia png
lucian bode untold boc 640x400 jpg
iphone 14 png
grecia