Transformare șocantă a unuia dintre cei mai frumoși actori pentru un rol de răufăcător. „Creierul îți spune că e el”

Ultima actualizare:

Privindu-l este de nerecunoscut, iar aflându-i numele este șocant pentru că transformarea este totală. Machiajul despre care actorul spune că i-a transformat „fiecare părticică din corp” este pentru rolul său din cel mai nou film „The Penguin”. „M-am uitat în oglindă și am văzut ceva privind înapoi, care nu eram eu”, a spus Colin Farrell.

Colin Farrel nu s-a recunoscut după machiaj

Colin Farrell a fost complet transformat pentru roul său din „The Penguin”. Foto: captură video
Colin Farrell a fost complet transformat pentru roul său din „The Penguin”. Foto: captură video

Când Colin Farrell s-a uitat în oglindă după ce a fost machiat pentru rolul său de personaj principal din serialul „The Penguin”, difuzat de platforma de streaming Max, nu s-a putut recunoaște.

„M-am uitat în oglindă și am văzut ceva privind înapoi, care nu eram eu”, a spus actorul irlandez.

Farrell a adăugat că, cu excepția mâinilor sale, fiecare parte a corpului său a fost transformată de designerul „The Penguin”, Mike Marino.

Noul serial polițist se bazează Noul serial poliţist se bazează pe popularul personaj negativ din DC Comics numit "Pinguinul" şi reprezintă un spin-off al filmului din 2022 "The Batman", în care Colin Farrell a interpretat acelaşi rol.

Serialul TV prezintă ascensiunea lui Oswald "Oz" Cobb - supranumit "The Penguin" - prin intermediul crimelor şi al infracţiunilor în oraşul fictiv Gotham.

Transformarea lui Colin a fost mai întâi la nivel psihologic

Colegii din distribuție au fost de asemenea extrem de șocați să îl vadă pe Colin Farrell după machiaj.

Rhenzy Feliz a fost luat prin surprindere de diferenţa izbitoare apărută între înfăţişarea lui Colin Farrell și cea pentru acest rol sinistru.

„Ştiam că el, Colin, face chestia asta, dar apoi a fost ca un fel de truc magic, pentru că creierul tău îţi spune că arată ca Oz, dar creierul tău ştie că e Colin", a povestit Rhenzy Feliz.

Cristin Milioti a fost la rândul ei impresionată de machiajul folosit în acest serial TV.

„Machiajul este atât de real, încât nu există nicio parte din el care să arate ca şi cum cineva ar fi machiat. Se mişcă, pare real", a declarat ea.

Cu toate acestea, Cristin Milioti consideră deosebit de interesantă legătura dintre starul irlandez şi personajul interpretat de el.

Actorul irlandez, Colin Farrell, interpretează personajul principal în filmul „The Penguin”
Actorul irlandez, Colin Farrell, interpretează personajul principal în filmul „The Penguin”

Colin are o conexiune atât de strânsă cu personajul. Chiar când el vorbește și te întreabă 'Cum a fost weekend-ul tău?', eram captivată de aspectul lui Oz, pentru că simţeam că eu cunoşteam acea altă persoană, dar in fața mea era o alta foarte reală pentru mine şi foarte reală pentru el, reală pentru noi toţi cei care eram acolo", a adăugat actriţa americană.

Pentru Colin Farrell, ceea ce el a numit "transformarea (sa) puternică" în personajul "Pinguin" nu a constat doar în modificări exterioare ale aspectului său fizic, ci şi într-o schimbare psihologică.

„A existat o schimbare interioară deosebită, care s-a produs odată cu o asemenea abundenţă de strălucire externă care a fost pusă asupra mea", a explicat el.

Serialul "The Penguin" este produs de DC Studios în colaborare cu Warner Bros. Television şi va avea premiera joi în Statele Unite pe platforma Max. Toate cele trei companii sunt deţinute de grupul Warner Bros.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net