Trei prieteni și-au luat o cazare Airbnb în vacanță. Au fost găsiți morți chiar în locuința închiriată

Trei tineri, din Statele Unite ale Americii, au plecat într-o vacanță, în Mexic, pentru a participa la evenimentele prilejuite de „Sărbătoarea Morților”, din țara vecină. Au închiriat o locuință, prin celebra aplicație Airbnb, doar că, după câteva zile au fost găsiți împreună, fără viață.

Cei trei tineri care și-au pierdut viețile. foto: captură YouTube
Cei trei tineri care și-au pierdut viețile. foto: captură YouTube

Nu e primul caz de acest fel

Courtez Hall, de 33 de ani, Kandace Florence și Jordan Marshall, ambii de 28 de ani, aufost găsiți împreună, iar acest detaliu a dat fiori tuturor celor implicați în achetă, mai ales că tinerii nu prezentau urme de violență. Scena macabră a fost descoperită, pe 2 noiembrie, și, miercuri, 9 noiembrie, au fost prezentate concluziile autopsiilor.

Cei trei tineri ar fi murit din cauza intoxicației cu monoxid de carbon. Florence, singura fată din grup, vorbea la telefon cu iubitul ei când i-a spus acestuia că se simte din ce în ce mai rău, că vomită și e foarte amețită, iar convorbirea s-a întrerupt brusc. De altfel, chiar iubitul fetei a fost cel care a alertat autoritățile din Mexico City.

Din păcate, în urma intervenției nu s-a putut face altceva decât constatarea decesului. Nu e primul caz de acest fel. În lun amai, alți trei turiști americani au fost găsiți fără viață, în Bahamas, tot din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

Ciudat este că la câteva zile după tragicul eveniment, o altă turistă a decedat într-o altă unitate de cazare, tot din cauza intoxicației cu monoxid de carbon. Angelica Arce nu era cazată într-o locuință Airbnb, mai ales că operatorul a decis să suspende rezervările în zonă, după decesul suspect al celor trei americani.

Inițial, Angelica Arce își anunțase familia că se simte rău, că vomită și amețește. A fost transportată la spital, unde a fost pusă pe picioare, dar diagnosticul a fost insolație. Ajunsă din nou la cazare, a vrut să se odihnească, dar ziua următoare a fost găsită moartă. 

Autoritățile au de gând să impună unităților de cazare dotarea spațiilor închiriate cu senzori capabili să detecteze monoxidul de carbon.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub lensa animat gif
andreea marin
horoscop jpg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg