Trei prieteni și-au luat o cazare Airbnb în vacanță. Au fost găsiți morți chiar în locuința închiriată

Trei tineri, din Statele Unite ale Americii, au plecat într-o vacanță, în Mexic, pentru a participa la evenimentele prilejuite de „Sărbătoarea Morților”, din țara vecină. Au închiriat o locuință, prin celebra aplicație Airbnb, doar că, după câteva zile au fost găsiți împreună, fără viață.

Cei trei tineri care și-au pierdut viețile. foto: captură YouTube
Cei trei tineri care și-au pierdut viețile. foto: captură YouTube

Nu e primul caz de acest fel

Courtez Hall, de 33 de ani, Kandace Florence și Jordan Marshall, ambii de 28 de ani, aufost găsiți împreună, iar acest detaliu a dat fiori tuturor celor implicați în achetă, mai ales că tinerii nu prezentau urme de violență. Scena macabră a fost descoperită, pe 2 noiembrie, și, miercuri, 9 noiembrie, au fost prezentate concluziile autopsiilor.

Cei trei tineri ar fi murit din cauza intoxicației cu monoxid de carbon. Florence, singura fată din grup, vorbea la telefon cu iubitul ei când i-a spus acestuia că se simte din ce în ce mai rău, că vomită și e foarte amețită, iar convorbirea s-a întrerupt brusc. De altfel, chiar iubitul fetei a fost cel care a alertat autoritățile din Mexico City.

Din păcate, în urma intervenției nu s-a putut face altceva decât constatarea decesului. Nu e primul caz de acest fel. În lun amai, alți trei turiști americani au fost găsiți fără viață, în Bahamas, tot din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

Ciudat este că la câteva zile după tragicul eveniment, o altă turistă a decedat într-o altă unitate de cazare, tot din cauza intoxicației cu monoxid de carbon. Angelica Arce nu era cazată într-o locuință Airbnb, mai ales că operatorul a decis să suspende rezervările în zonă, după decesul suspect al celor trei americani.

Inițial, Angelica Arce își anunțase familia că se simte rău, că vomită și amețește. A fost transportată la spital, unde a fost pusă pe picioare, dar diagnosticul a fost insolație. Ajunsă din nou la cazare, a vrut să se odihnească, dar ziua următoare a fost găsită moartă. 

Autoritățile au de gând să impună unităților de cazare dotarea spațiilor închiriate cu senzori capabili să detecteze monoxidul de carbon.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net