Ucisă de teroriștii Hamas. Fiica miliardarului israelian Eyal Waldman se numără printre sutele de civili nevinovați decedați în Israel la festivalul de muzică

Fiica unui cunoscut miliardar israelian a fost ucisă de teroriștii Hamas împreună cu prietenul ei la festivalul de muzică de la granița cu Gaza. Danielle Waldman avea 24 de ani. Din păcate, se numără printre sutele de civili nevinovați care au fost uciși în Israel în urma atacului surpriză lansat sâmbătă trecută de gruparea teroristă asupra unui festival de muzică.

Fiica miliardarului israelian Eyal Waldman, ucisă de Hamas / Foto: Captură video
Fiica miliardarului israelian Eyal Waldman, ucisă de Hamas / Foto: Captură video

Fiica de 24 de ani a miliardarului israelian Eyal Waldman, Danielle, și prietenul ei cu care era împreună de 6 ani, Naom, au fost uciși de Hamas la festivalul de muzică de la granița cu Gaza. Tatăl ei avea nenumărate investiții în Fâșia Gaza și în teritoriile palestiniene, fiind un susținător al dezvoltării economice a zonei, sperând că astfel se va ajunge la o pace între Israel și Palestina.

Danielle se numără printre sutele de civili nevinovați care au fost uciși în Israel, după ce grupul terorist Hamas a lansat un atac mortal asupra unui festival de muzică din sudul țării sâmbăta trecută, relatează The Times of Israel. Cei doi luau parte la festivalul desfășurat lângă Kibbutz Re’im. Zona este localizată aproape de granița Gazei.

„Îi vom îngropa împreună”

Născută în Palo Alto, California, trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit datorită funcției de urmărire de pe telefon și de pe ceasul Apple. Se pare că mașina ei a fost atacată de Hamas. „Am sperat și m-am gândit că poate au fost luați ostatici în Gaza și că îi vom revedea. Am văzut exact cum a fost ucisă din două direcții de cel puțin trei până la cinci persoane care au atacat-o. Din cartușele pe care le-am găsit, au fost cel puțin trei arme care au tras în mașină. Am sperat și am crezut că poate au fost luați ostatici în Gaza și că îi vom revedea

Nu a făcut nimic rău și nu a făcut nimic rău nimănui. Danielle și Noam nu au făcut nimic rău nimănui și au fost uciși doar pentru că erau israelieni. Îi vom îngropa împreună. Le plăcea să sărbătorească viața. Au plecat vineri seară pentru a sărbători viața, dragostea și libertatea, și în final au fost masacrați”, a declarat Eyal Waldman, potrivit sursei menționate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net