Un bărbat a călătorit cu 2 avioane, deși nu avea bilet pentru niciun zbor. Cum a fost posibil

O întâmplare bizară a avut loc în Germania, unde un bărbat a reușit, vreme de două zile la rând, să urce la bordul a două avioane de pe aeroportul din Munchen, în ciuda faptului că nu avea bilet! Autoritățile au deschis o anchetă pentru a-și da seama cum a fost posibil acest lucru.

A ajuns până în Suedia fără bilet
A ajuns până în Suedia fără bilet

Autoritățile din Germania au deschis o anchetă după ce un bărbat a reușit să se îmbarce la bordul a două avioane, vreme de două zile la rând, în ciuda faptului că nu avea bilete! Incidentul neobișnuit a avut loc pe aeroportul din Munchen, iar bărbatul care acum este anchetat de autorități ar fi un norvegian în vârstă de 39 de ani.

Acum, potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN, bărbatul este cercetat pentru tulbrarea ordinii publice, dar și pentru transport fraudulos. Polițiștii germani doresc să afle cum a reușit bărbatul să evite controlul automat al biletelor de îmbarcare.

Un bărbat s-a îmbarcat în două avioane deși nu avea bilete

Se pare că personalul care se ocupă de permiterea accesului la îmbarcare deja a fost notificat despre ce s-a întâmplat, iar efectivele acestora au fost întărite. Astfel, se speră ca un astfel de incident bizar să fie evitat în viitor.

Se pare că cetățeanul norvegian a reușit, pe data de 4 august, să se sustragă controlului biletelor după ce s-a poziționat foarte aproape de un alt pasager. El a reușit să urce la bordul avionului, iar frauda a fost depistată de abia după ce îmbarcarea s-a încheiat.

Autoritățile au început o anchetă

Personalul de la bordul avionului a fost notificat despre prezența norvegianului, care nu avea nici bilet și nici un loc în avion. El a fost predat imediat poliției, însă autoritățile au decis să îl lase în libertate

A doua zi, bărbatul a repetat exact aceeași schemă, iar de această dată a reușit să zboare până în Suedia. Odată ce a aterizat la Stockholm, bărbatul a dorit să se întoarcă imediat în Munchen, moment în care a și fost arestat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net