Un bărbat a ținut cadavrul tatălui său în congelator, pentru un an și jumătate. Motivul șocant din spatele deciziei

Cazul unui bărbat din Olanda a devenit cunoscut în toată lumea, după ce o decizie mai puțin obișnuită legată de tatăl său, care murise. Click! vă explică despre ce este vorba!

Cadavrul cliogentat a fost descoperit, după 18 luni / foto: Pixabay
Cadavrul cliogentat a fost descoperit, după 18 luni / foto: Pixabay

Concret, olandezul a ținut cadavrul tatălui său într-un congelator, timp de 1 an și jumătate, pentru că își dorea ca din când în când să mai vorbească cu el. Declarația i-a uimit pe polițiști, scrie skynews.

Așadar, Poliția din orașul Landgraaf ar fi descoperit „isprava”, după ce unul dintre medicii bătrânului, în vârstă de 101 ani, a făcut o sesizare exprimându-și îngrijorarea pentru starea de sănătate a acestuia. Nu îl văzuse de mult timp, iar acest lucru l-a făcut să-ți pună întrebări.

I-ar fi fost dor de el așa că l-a pus în congelator

Poliția din Olanda susține că fiul bărbatului, în vârstă de 82 de ani, le-a mărturisit anchetatorilor că „nu a vrut să-l lase să plece, altfel i-ar fi dor de el”.

Deși nu a anunțat pe nimeni că tatăl lui a murit, fiul susține că bărbatul decedase, cu 18 luni înainte de șocanta despărțire din cauze naturale. Atunci a decis să-i pună trupul într-un congelator aflat în casa unde locuia pentru a „vorbi cu el în continuare”.

În prezent, poliția din Olanda vrea să afle dacă, totuși, acest a fost vorba aici, de fapt, despre o fraudă. În urma decesului, casa în care locuiau cei doi bărbați a fost vizitată și de serviciile sociale, angajații fiind îngroziți de mizeria pe care au găsit-o în interior.

Bărbatul a primit o somație conform căreia trebuie să-și igienizeze casa în termen de o săptămână.

Caz aproape similar în Polonia

Un bărbat în vârstă de 76 de ani din Polonia a păstrat în locuinţa lui cadavrul mumificat al mamei sale timp de 13 ani, descoperirea fiind făcută de o rudă care a devenit din ce în ce mai alarmată de comportamentul lui şi a chemat ambulanţa.

Paramedicii care s-au deplasat la domiciliul bărbatului au descoperit corpul mumificat al femeii pe o canapea.

Nu se știe de ce polonezul a luat această decizie bizară, dar cert e că imediat după descoperirea macabră a fost internat şi a fost ceretat pentru profanare de cadavru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
alegerile europarlamentare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net