Primul condamnat pentru că și-a scos prezervativul în timpul actului sexual. Se întâmplă în Olanda

Ultima actualizare:

Khaldoun F. de 28 de ani a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Olanda după un gest care, în final, l-a costat scump. În timpul unei partide de amor, tânărul și-a scos pe ascuns prezervativul. Acțiunea bărbatului este denumită „stealthing” și se referă la îndepărtarea prezervativului fără consimțământul partenerului/partenerei. Cazul a marcat o premieră pentru justiția din Țările de Jos.

Cazul este o premieră pentru justiția din Olanda. Foto cu caracter ilustrativ
Cazul este o premieră pentru justiția din Olanda. Foto cu caracter ilustrativ

Partenera lui l-a dat în judecată și a urmat un proces urmărit de presa olandeză.

Instanța a concluzionat că Khaldoun F. prin gestul său de a își îndepărta prezervativul fără consimțământul partenerei „expus-o pe aceasta la contractarea de boli cu transmitere sexuală și la o sarcină nedorită”.

În premieră pentru justiția din Țările de Jos, magistrații au decis să-l condamne pe bărbat pentru „stealthing”, aceasta traducându-se prin gestul de a îndepărta fără consimțământ prezervativul. Cu alte cuvinte, persoana renunță la protecție în timpul actului sexual fără a-l înștiința și pe partenerul care își dăduse acordul doar pentru pentru sex protejat cu prezervativ.

Tânărul fusese reclamat pentru viol 

Partenera bărbatului l-a reclamat pentru viol când a aflat că, în ciuda dorinței ei de a face sex protejat, el a renunțat pe ascuns la prezervativ. 

Magistrații l-au condamnat pe tânărul olandez pentru că și-a înșelat partenar dându-i de înțeles că îi va respecta dorința, dar au decis să îl ierte de acuzația de viol.

Bărbatul a pledat vinovat în fața judecătorilor Tribunalului din Rotterdam și a recunoscut că femeia cu care a avut partida de amor îi spusese încă de la început că nu dorește să facă sex fără protecție.

Potrivit Daily Mail bărbatul a mai povestit că după partida de amor, bărbatul i-a trimis un mesaj femeii și i-a spus că va fi "bine".

Khaldoun a primit o pedeapsă de trei luni de închisoare cu suspendare - ceea ce înseamnă că nu va trebui să facă închisoare dacă nu comite o altă infracțiune - și o amendă de 1.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net