Poliţist ucis şi tranşat de soţia geloasă. Ucigaşa a reușit să păcălească poligraful

Ultima actualizare:

    Mariana Lupu a negat tot timpul că și-ar fi ucis soțulfoto: captură video
Mariana Lupu a negat tot timpul că și-ar fi ucis soțulfoto: captură video

O femeie de 37 de ani şi-a ucis soţul în urma unei crize de gelozie, iar apoi l-a tăiat în bucăţi şi le-a împrăştiat prin gospodărie. Ucigaşa a negat permanent crima, iar anchetatorii au avut nevoie de câţiva ani ca să probeze fapta. Justiţia a condamnat-o marți la ani grei de închisoare.

Curtea de Apel Galaţi a pronunţat verdictul definitiv în cazul Marianei Lupu, o brăileancă de 37 de ani. Pe 26 octombrie, femeia a fost condamnată la 23 de ani de închisoare pentru omor în condiţii de violenţă în familie şi profanare de morminte, transmite Adevărul.

Judecătorii au obligat-o să urmeze un tratament medical până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. 

Femeia și-a ucis soțul, l-a tranșat și l-a ascuns în diverse locuri din gospodărie

Crima din satul brăilean Lanurile a şocat comunitatea locală la acea vreme. Poliţistul brăilean Mihalache Lupu (56 ani) a dispărut, iar sora acestuia a anunţat dispariţia lui la Poliţie în decembrie 2016. Anchetatorii au stabilit ulterior că, pe 16 sau 17 decembrie 2016, pentru că nu s-a aflat nici acum data exactă a crimei, femeia l-ar fi ucis pe soţul său, apoi a tranşat cadavrul şi l-a ascuns în diverse locuri din gospodărie.

Mariana Lupu a negat permanent că ar fi comis crima şi a fost chiar testată cu poligraful, dar a reuşit să treacă testul fără probleme. Rezultatele probelor ADN ar fi dat-o însă de gol. Procurorii susţin că bărbatul ar fi fost lovit în cap cu un baston tip tonfă până când a murit. La originea atacului extrem de violent ar fi stat gelozia.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net