Un pilot easyJet a murit la doar 21 de ani, în urma unei mușcături de țânțar

Oriana Pepper avea doar 21 de ani și visa să ajungă pilot de linie. În momentul în care tragedia s-a produs, tânăra se afla în Belgia și continua studiile pentru a-și atinge idealul. Din păcate, însă, o infecție provocată de o ușcătură de țânțar s-a extis la creier, iar ea s-a stins din viață, transmite un medic legist din Ipswich.

stanga
dreapta
orianna pepper 5 jpg
orianna pepper jpg
orianna pepper 2 jpg
orianna pepper 4 webp
orianna pepper 3 webp

Oriana Pepper și-a promovat cu brio examenele de teorie în cadrul programului easyJet din Oxford și a plecat în Belgia pentru a-și continua training-ul. În perioada pe care a petrecut-o în Anvers, în scop profesional, atât viitorul pilot, cât și iubitul ei, James Hall, au fost „mușcați de mai multe ori, fără nicio reacție”.

Nu rata nici:  Misterul pilotului ”Fantoma din Kiev” care apără capitala și a doborât 10 avioane de ultimă generație

Cu toate acestea, tragedia s-a produs atunci când Oriana Pepper, originară din Suffolk, Regatul Unit, a fost mușcată de țânțar în zona frunții, aproape de ochiul drept. S-a umflat rapid și părea că zona s-a infectat. Miercuri a avut loc o audiere la Ipswich și s-a aflat că tânăra a mers de urgență la spital pe data de 7 iulie anul trecut, unde i s-au prescris antibiotice.

A murit la spital, la doar câteva zile după ce a fost mușcată

Iubitul Orianei, James, a dus-o din nou la spital câteva zile mai târziu, după ce pur și simplu s-a prăbușit. Din păcate, s-a stins din viață în unitatea medicală, pe data de 12 iulie. Medicul legist principal din Suffolk a transmis că Pepper a murit „ca urmare a unei infecții grave cauzate de o mușcătură de insectă pe frunte”.

Vezi și: El este pilotul militar care «costă» 11,3 milioane de dolari

Cauza exactă a decesului a fost embolie septică la nivelul creierului- obstrucția vaselor de sânge cauzată de infecția cu bacteria stafilococul auriu.

„O infecție a pătruns în pielea Orianei în urma mușcăturii. Apoi, a intrat în artera carotidă de la gând, fapt ce a dus la embolie septică în creier. Nu am mai văzut niciodată un caz ca acestea. E pur și simplu unul dintre lucrurile alea care reprezintă o tragedie nefericită, pentru o tânără care avea, în mod clar, o viață minunată înaintea ei”, a precizat medicul.

S-a ales cu probleme la coloana vertebrală şi a crezut că nu va mai zbura vreodată, dar s-a refăcut în numai şase luni.

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg
calendar ortodox 2021 09 august sfantul apostol matia png
lucian bode untold boc 640x400 jpg
iphone 14 png
grecia