Un pilot easyJet a murit la doar 21 de ani, în urma unei mușcături de țânțar

Oriana Pepper avea doar 21 de ani și visa să ajungă pilot de linie. În momentul în care tragedia s-a produs, tânăra se afla în Belgia și continua studiile pentru a-și atinge idealul. Din păcate, însă, o infecție provocată de o ușcătură de țânțar s-a extis la creier, iar ea s-a stins din viață, transmite un medic legist din Ipswich.

Oriana Pepper și-a promovat cu brio examenele de teorie în cadrul programului easyJet din Oxford și a plecat în Belgia pentru a-și continua training-ul. În perioada pe care a petrecut-o în Anvers, în scop profesional, atât viitorul pilot, cât și iubitul ei, James Hall, au fost „mușcați de mai multe ori, fără nicio reacție”.

Nu rata nici:  Misterul pilotului ”Fantoma din Kiev” care apără capitala și a doborât 10 avioane de ultimă generație

Cu toate acestea, tragedia s-a produs atunci când Oriana Pepper, originară din Suffolk, Regatul Unit, a fost mușcată de țânțar în zona frunții, aproape de ochiul drept. S-a umflat rapid și părea că zona s-a infectat. Miercuri a avut loc o audiere la Ipswich și s-a aflat că tânăra a mers de urgență la spital pe data de 7 iulie anul trecut, unde i s-au prescris antibiotice.

A murit la spital, la doar câteva zile după ce a fost mușcată

Iubitul Orianei, James, a dus-o din nou la spital câteva zile mai târziu, după ce pur și simplu s-a prăbușit. Din păcate, s-a stins din viață în unitatea medicală, pe data de 12 iulie. Medicul legist principal din Suffolk a transmis că Pepper a murit „ca urmare a unei infecții grave cauzate de o mușcătură de insectă pe frunte”.

Vezi și: El este pilotul militar care «costă» 11,3 milioane de dolari

Cauza exactă a decesului a fost embolie septică la nivelul creierului- obstrucția vaselor de sânge cauzată de infecția cu bacteria stafilococul auriu.

„O infecție a pătruns în pielea Orianei în urma mușcăturii. Apoi, a intrat în artera carotidă de la gând, fapt ce a dus la embolie septică în creier. Nu am mai văzut niciodată un caz ca acestea. E pur și simplu unul dintre lucrurile alea care reprezintă o tragedie nefericită, pentru o tânără care avea, în mod clar, o viață minunată înaintea ei”, a precizat medicul.

S-a ales cu probleme la coloana vertebrală şi a crezut că nu va mai zbura vreodată, dar s-a refăcut în numai şase luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net