Un român se luptă să rămână în viață după ce a suferit un accident grav la muncă, în Italia. Bărbatul a căzut de la mare înălțime

Ultima actualizare:

Un român în vârstă de 44 de ani a devenit victima unui accident grav petrecut la locul de muncă, în Italia. Bărbatul se află în stare critică la spital, după ce a căzut de la mare înălțime. Cum s-a întâmplat totul.

Românul care a căzut de la mare înălțime la locul de muncă / Foto: Pixabay
Românul care a căzut de la mare înălțime la locul de muncă / Foto: Pixabay

Un muncitor român a căzut de la mare înălțime și se află în stare gravă la spital

Tragicul eveniment a avut loc pe 20 august, în timp ce bărbatul se afla în Spinazzola, Spania, la muncă. Individul în vârstă de 44 de ani s-a ales cu răni grave în timp ce efectua anumite lucrări de demontare a unor ornamente luminoase.

Românul angajat în Italia primise responsabilitatea de a demonta anumite ornamente luminoase, după o sărbătoare locală, care a avut loc recent. Presa italiană, citată de Rotalianul.com, informează că bărbatul a căzut în gol de la o înălțime de aproximativ 3 metri, iar impactul acestuia cu solul a fost unul destul de brutal.

Martorii care au văzut accidentul grav au apelat serviciile medicale de urgență, iar la scurt timp, la fața locului s-au prezentat mai multe mașini de ambulanță, care au încercat să stabilizeze victima. După ce s-a constatat că bărbatul prezintă mai multe răni grave, medicii l-au transportat la Spitalul Bonomo din Andria (Italia), iar ulterior a fost internat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI). 

Specialiștii susțin că bărbatul în vârstă de 44 de ani a suferit un traumatism cranian sever, astfel că s-a decis ca acesta să fie condus în sala de operații a unității medicale din Andria.

În ce stare se află victima

La momentul actual, starea de sănătate a muncitorului este una extrem de precară, iar medicii spun că șansele ca bărbatul să-și mai revină, sunt minime. Organele legii din Italia au preluat cazul și investighează întreaga întâmplare, pentru a depista exact în ce circumstanțe s-a petrecut accidentul. De asemenea, carabinierii și Poliția locală cer mărturii pentru a soluționa evenimentul dramatic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
kate middleton rochie foto profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
jon bon jovi salvator jpg
Alfred Bulai este escortat de polițiști în afara secției 2 de politie din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
restaurant  jpg
durere de burta_shutterstock 1969566202 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
1 leon danaila despre cance jpg jpeg
dieta jpg
Nave naziste in Dunare scoase la suprafata din cauza secetei  FOTO AFP (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net