Coșmar după vacanța de Sf Maria. Haos pe Autostrada Soarelui. Traficul spre Capitală este îngreunat, în urma unui accident în care au fost implicate 2 autoturisme

Duminică, 18 august, un accident s-a produs între două autoturisme pe A2 București-Constanța, la kilometrul 208, în apropierea localității Valu lui Traian. Cinci persoane au fost transportate de urgență la spital.

Trafic blocat pe Autostrada Soarelui / foto: Click!
Trafic blocat pe Autostrada Soarelui / foto: Click!

Traficul spre Capitală este restricţionat pe prima bandă a Autostrăzii A2 pe sensul Constanţa – Bucureşti, în urma unui accident ce a avut loc la kilometrul 208, în zona localităţii Valu lui Traian, județul Constanța, fiind implicate două autoturisme. La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială SMURD B2 și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Haos pe Autostrada Soarelui

Accident grav în sensul spre București / foto: Click!
Accident grav în sensul spre București / foto: Click!

Potrivit ISU Constanţa, în accident au fost împlicate şase persoane. Cinci dintre acestea - o femeie de 52 de ani, un copil de 12 ani, un bărbat de 25 de ani, o femeie de 27 de ani şi o tânără de 22 de ani – au fost transpotate la spital.

Plajele sunt pline de la primele ore ale dimineții

De cealaltă parte, cei care au rămas pe litoral se bucură de vremea frumoasă. Plajele sunt pline ochi încă de dimineață și cu greu mai găsești un șezlong liber, probabil de aceea unii au renunțat la ideea de a scoate bani din buzunar și și-au întins prosoapele direct pe nisip.

Pentru prima dată în acest sezon estival, numărul turiștilor a ajuns la aproape 200 de mii. Este cifra oficială, se laudă antreprenorii din domeniu, care spun că cele mai multe rezervări pentru această perioadă s-au făcut în ultimele 5 zile. Multe dintre hoteluri și-au epuizat complet locurile disponibile, fiind un indiciu clar al popularității crescute a destinațiilor de pe malul mării.

De asemenea, în plin sezon estival, tarifele au atins cote ridicate, cu prețuri de la 600 lei pe noapte pentru un hotel de 3 stele, ajungând până la 2.000 lei pentru unitățile de 5 stele. O masă pentru patru persoane la restaurant poate costa în jur de 500 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
turkey 4181647 1280 jpg
cosmin jpg
dovleac jpg
front 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net