Un tată traumatizat, după ce a asistat la nașterea copilului său, cere despăgubiri de milioane de dolari spitalului

Probleme mari la un spital din Australia. Un australian pe nume Anil Koppula a încercat să dea în judecată Royal Women's Hospital, cerând despăgubiri de aproape 650 de milioane de dolari pentru daune psihologice, pentru că a fost lăsat să-și vadă soția născând prin cezariană.

Un bărbat din Australia cere unui spital daune de milioane de dolari / Foto: Pexels
Un bărbat din Australia cere unui spital daune de milioane de dolari / Foto: Pexels

Anil Kopulla a dat în judecată Spitalul Regal de Femei din Melbourne și cere daune de aproape 650 de milioane de dolari, pentru că a fost lăsat să asiste la nașterea prin cezariană a soției sale și a rămas cu o „boală psihotică” în urma acestei experiențe. Întâmplare ce a avut loc în anul 2018. El a vrut să ceară despăgubiri de 1 miliard de dolari australieni, adică aproximativ 643 de milioane de dolari.

A intentat procesul la câțiva ani după cezariana soției sale

„Domnul Koppula susține că i s-a încurajat și i s-a permis să vadă nașterea, ocazie cu care a văzut organele interne și sângele soției sale… El spune că spitalul și-a încălcat obligația de îngrijire pe care o avea față de el și este obligat să-i plătească despăgubiri“, a susținut în instanță avocatul bărbatului, potrivit Independent.com.

Koppula a intentat procesul la câțiva ani după cezariana soției sale, care a fost un succes, spunând că aceasta a provocat declanșarea unei „boli psihotice” care a dus la „distrugerea căsătoriei sale”. De asemenea, a susținut că spitalul ar trebui să-i achite daune de 643 de milioane de dolari. 

Reprezentanții Spitalului Regal pentru Femei din Melbourne au recunoscut responsabilitatea de a oferi îngrijire, dar a negat că ar fi încălcat-o permițându-i bărbatului să participe la naștere.

Judecătorul James Gorton a respins acțiunea și a considerat cererea un „abuz de proces”. Totodată, procedura de judecată a inclus o examinare medicală a lui Koppula, comisia concluzionând că presupusul efect psihologic asupra bărbatului a fost insuficient probat, „gradul de deficiență psihiatrică rezultat din vătămarea reclamantului pretins în cerere nu satisface nivelul de prag”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
cluj napoca panorama foto shutterstock
printesa marie eleonore si parintii ei captura video (2) jpg
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net