Premieră mondială în medicină: 4.000 de persoane vor primi un nou tratament anti-cancer. Cât costă procedura care durează doar 7 minute

O premieră mondială urmează să aibă loc, în lupta cu una dintre, sau poate chiar cea mai cruntă boală de care s-a lovit omenirea. Un număr de 4.000 de britanici urmează să beneficieze de un nou tratament anti-cancer. Acesta este injectabil, iar toată procedura durează doar 7 minute!

Tratamentul durează doar 7 minute
Tratamentul durează doar 7 minute

Diagnosticul de cancer este, poate, cel mai greu pe care îl poate primi o persoană din zilele noastre. Iar, din păcate, nenumărați oameni de-a lungul globului primesc această veste în fiecare zi, de multe ori poate chiar fără ca măcar să suspecteze că pot suferi de această boală.

Din fericire, există vești bune! O premieră mondială urmează să aibă loc, în lupta cu această boală teribilă, iar costurile, ce-i drept uriașe, sunt decontate complet de către guvernul birtanic. Un număr de 4.000 de britanici urmează să beneficieze de un nou tratament anti-cancer. Acesta este injectabil, iar toată procedura durează doar 7 minute, conform observatornews.ro,   

Se pare că tratamentul este extrem de eficient împotriva tumorilor pulmonare, de sân, cât și de ficat. După cum ne putem imagina, acest tratament de ultimă generație poate reprezenta o victorie uriașă în lupta cu cancerul.

Un nou tratament anti-cancer va fi administrat bolnavilor

Pentru a pune lucrurile în perspectivă, trebuie menționat că acest tratament ajunge la un cost uriaș, la care cei mai mulți dintre noi nu pot decât să viseze. Mai precis, ete vorba despre suma de 10.000 de euro, însă, există vești bune. Costul urmează să fie decontat de către statul britanic, iar bolnavii nu vor trebui să scoată niciun ban din buzunar.

Acest nou tratament ete injectabil, iar administrarea lui durează doar 7 minute. În acest moment, tratamentele de acest gen sunt administrate intravenos în aproximativ o oră, sau chiar și mai mult. Deocamdată, cei 4.000 de birtanici sunt primii oameni care vor primi acest tratament. El ajută sistemul imunitar să identifice celulele canceroase, iar apoi să le elimine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net