Mircea Rednic a făcut infarct în timpul partidei dintre UTA Arad și FCSB. Care este starea antrenorului

Ultima actualizare:

Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic. Antrenorul UTA Arad a suferit un infarct chiar în timpul partidei pe care echipa antrenată de el o câștiga în fața FCSB cu 2-1. Acesta a fost operat de urgență și i s-a montat un stent.

Mircea Rednic a fost operat de urgență Foto: sportpictures
Mircea Rednic a fost operat de urgență Foto: sportpictures

Mircea Rednic, operat de urgență

Vestea a fost confirmată de echipa sa pe pagina de Facebook. „Multă sănătate, Mircea Rednic! În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic.

Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile. Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă", a fost mesajul transmis pe Facebook. 

Ce a declarat Mircea Rednic imediat după meci 

Deși nu s-a simțit bine încă din timpul partidei, Mirecea Rednic s-a declarat foarte fericit pentru partida câștigată de echipa sa. „E fericire mare. Așteptam victoria asta, mai ales că vine după o perioadă mai grea. Ne-am pornit mai greu, am pierdut multe puncte pe greșelile noastre. Am început prost, dar mi-a plăcut reacția echipei. Am avut situații, am pus presiune pe apărarea lor, știam că e punctul lor vulnerabil, a venit și golul, apoi am gestionat bine. La atmosfera care a fost, n-ai cum să nu reacționezi, incredibil a fost. Le mulțumesc suporterilor, că era un moment, așa, cu tensiune în oraș", declara imediat după meci.

Alexandru Meszar, conducătorul UTA, a discutat cu Mircea Rednic 

„Mulțumim lui Dumnezeu că Mircea e bine. Am discutat cu el în urma cu câteva minute. Intervenția a avut loc în jurul prânzului. Totul a început în prima repriză cu FCSB, iar la pauză s-a simțit rău. Începuse să aibă dureri în piept. Și-a mai revenit, iar victoria l-a făcut să treacă pentru moment peste aceste probleme. Dar, apoi s-a simțit din nou rău și a făcut un infarct. Acum, i s-a montat un stent. Am vorbit cu el după operație și mi-a spus că în două săptămâni vrea să treacă din nou la treabă. De echipă se vor ocupa secunzii săi”, a declarat conducătorul de la UTA, Alexandru Meszar, pentru ProSport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net