Mircea Rednic, ofertat să revină la Dinamo! Condiția dură, impusă de «Puriul»

Ultima actualizare:

Mircea Rednic este dorit din nou ca antrenor al echipei Dinamo, după ce a fost dat afară din Ștefan cel Mare după doar 12 partide. Antrenorul dorea să reformeze radical echipa «câinilor», dar într-un final Dinamo a lovit cel mai de jos prag, când a retrogradat pentru prima dată în istorie în Liga 2. 

mircea rednic jpeg

Rednic a anunțat că a primit o nouă ofertă din partea clubului Dinamo de a se reîntoarce pe banca de antrenor, însă după experiența teribilă suferită în echipa câinilor roșii, «Puriul» nu are de gând să se lase convins cu una cu două. 

Citește și: Sorescu și Filip, atuuri pentru supraviețuirea lui Dinamo

Mircea Rednic a declarat că ar putea lua în considerare această posibilitate cu o singură condiție. Antrenorul nu vrea să mai investească niciun ban în echipa din Ștefan cel Mare. 

„Și acum mi-au propus reprezentanții a 17-18 județe din țară să revin la Dinamo. Dacă vin, nu bag un leu! Cum să vin eu să bag bani ca să îi dau salarii lui Filip? Le-am spus în ce condiții vin.

Cei din DDB m-au rugat, oamenii care cotizează, nu cei de la București, care conduc. DDB nu a fost niciodată unit. Le-am zis că vin la antrenor, dar nu plătesc toate prostiile pe care le-au făcut Contra, Mureșan. Să îl plătesc și pe domnul strateg?”, a spus Mircea Rednic, la „Digi Sport Special”, potrivit GSP.

Vezi și: Acuzații la adresa lui Rednic: ”Dacă făceam ce vroia el, se desființa echipa”

Antrenorul nu duce lispă de oferte și a declarat că mai are o ofertă în străinătate și una în țară, la Brașov. 

„Eu am o ofertă din străinătate, dar aștept. Și cu cei de la Brașov au fost ceva discuții, oamenii vor să facă un proiect serios, vor să se implice”, a spus Rednic. 

Mihai Rednic: «Dacă Filip e spiritul lui Dinamo, se învârt mulți în mormânt»

Mircea Rednic nu a uitat nicio clipă umilința pe care a îndurat-o la Dinamo. El a acuzat că, deși a fost chemat să gestioneze perfomanțele echipei, nu a fost lăsat să-și facă treaba. Rednic a spus clar că alte personaje de la conducerea clubului trăgeau sforile. Unul dintre oamenii la care ar face referință ar fi Iuliu Mureșan, fost director executiv al Dinamo pe vremea lui Rednic.

«Puriul» l-a desfințat și pe Steliano Filip, fundaș stânga, jucător pe care Rednic voia să-l dea afară, așa cum și-a dorit cu majoritatea celorlalți fotbaliști din echipă. 

La șase luni de la plecare sa, Rednic a analizat la rece evoluția echipei Dinamo și nimic nu s-a schimbat de la momentul plecării sale. 

,,Dezamăgirea cea mai mare este că am fost demis și din cauza celor de la DDB și a lui Badea, cei care m-au convins să vin. Eu nu voiam să vin la echipă, dar ei m-au convins. De ce m-ai adus și nu mă lași să-mi fac treaba? Mergi pe mâna marelui strateg și a jucătorilor, care au schimbat doi antrenori înainte de mine și apoi încă doi. Și mai au și nesimțirea să reproșeze lucruri.

Dacă Filip e spiritul lui Dinamo, se învârt mulți în mormânt. Acolo era un buboi, eu l-am spart, iar domnul doctor l-a cusut la loc. Nu trebuia să am încredere în ei, trebuia să îmi fac un contract beton. Am primit propunere să fiu antrenor la Dinamo. Și am spus în ce condiții vin. Nu cei de la București, ci din DDB. O parte din el, de fapt. Că nu este unit. Am zis că vin, dar ce să fac? Să plătesc toate prostiile pe care le-au făcut alții?", declarat Rednic, în urmă cu ceva timp, potrivit prosport.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net