Mircea Rednic, ofertat s─â revin─â la Dinamo! Condi╚Ťia dur─â, impus─â de ┬źPuriul┬╗

Mircea Rednic este dorit din nou ca antrenor al echipei Dinamo, dup─â ce a fost dat afar─â din ╚śtefan cel Mare dup─â doar 12 partide. Antrenorul dorea s─â reformeze radical echipa ┬źc├óinilor┬╗, dar ├«ntr-un final Dinamo a lovit cel mai de jos prag, c├ónd a retrogradat pentru prima dat─â ├«n istorie ├«n Liga 2. 

mircea rednic jpeg

Rednic a anun╚Ťat c─â a primit o nou─â ofert─â din partea clubului Dinamo de a se re├«ntoarce pe banca de antrenor, ├«ns─â dup─â experien╚Ťa teribil─â suferit─â ├«n echipa c├óinilor ro╚Öii, ┬źPuriul┬╗ nu are de g├ónd s─â se lase convins cu una cu dou─â. 

Cite╚Öte ╚Öi: Sorescu ╚Öi Filip, atuuri pentru supravie╚Ťuirea lui Dinamo

Mircea Rednic a declarat c─â ar putea lua ├«n considerare aceast─â posibilitate cu o singur─â condi╚Ťie. Antrenorul nu vrea s─â mai investeasc─â niciun ban ├«n echipa din ╚śtefan cel Mare. 

ÔÇ×╚śi acum mi-au propus reprezentan╚Ťii a 17-18 jude╚Ťe din ╚Ťar─â s─â revin la Dinamo. Dac─â vin, nu bag un leu! Cum s─â vin eu s─â bag bani ca s─â ├«i dau salarii lui Filip? Le-am spus ├«n ce condi╚Ťii vin.

Cei din DDB m-au rugat, oamenii care cotizeaz─â, nu cei de la Bucure╚Öti, care conduc. DDB nu a fost niciodat─â unit. Le-am zis c─â vin la antrenor, dar nu pl─âtesc toate prostiile pe care le-au f─âcut Contra, Mure╚Öan. S─â ├«l pl─âtesc ╚Öi pe domnul strateg?ÔÇŁ, a spus Mircea Rednic, la ÔÇ×Digi Sport SpecialÔÇŁ, potrivit GSP.

Vezi ╚Öi: Acuza╚Ťii la adresa lui Rednic: ÔÇŁDac─â f─âceam ce vroia el, se desfiin╚Ťa echipaÔÇŁ

Antrenorul nu duce lisp─â de oferte ╚Öi a declarat c─â mai are o ofert─â ├«n str─âin─âtate ╚Öi una ├«n ╚Ťar─â, la Bra╚Öov. 

ÔÇ×Eu am o ofert─â din str─âin─âtate, dar a╚Ötept. ╚śi cu cei de la Bra╚Öov au fost ceva discu╚Ťii, oamenii vor s─â fac─â un proiect serios, vor s─â se impliceÔÇŁ, a spus Rednic. 

Mihai Rednic: ┬źDac─â Filip e spiritul lui Dinamo, se ├«nv├órt mul╚Ťi ├«n morm├ónt┬╗

Mircea Rednic nu a uitat nicio clip─â umilin╚Ťa pe care a ├«ndurat-o la Dinamo. El a acuzat c─â, de╚Öi a fost chemat s─â gestioneze perfoman╚Ťele echipei, nu a fost l─âsat s─â-╚Öi fac─â treaba. Rednic a spus clar c─â alte personaje de la conducerea clubului tr─âgeau sforile. Unul dintre oamenii la care ar face referin╚Ť─â ar fi Iuliu Mure╚Öan, fost director executiv al Dinamo pe vremea lui Rednic.

┬źPuriul┬╗ l-a desfin╚Ťat ╚Öi pe Steliano Filip, funda╚Ö st├ónga, juc─âtor pe care Rednic voia s─â-l dea afar─â, a╚Öa cum ╚Öi-a dorit cu majoritatea celorlal╚Ťi fotbali╚Öti din echip─â. 

La ╚Öase luni de la plecare sa, Rednic a analizat la rece evolu╚Ťia echipei Dinamo ╚Öi nimic nu s-a schimbat de la momentul plec─ârii sale. 

,,Dezam─âgirea cea mai mare este c─â am fost demis ╚Öi din cauza celor de la DDB ╚Öi a lui Badea, cei care m-au convins s─â vin. Eu nu voiam s─â vin la echip─â, dar ei m-au convins. De ce m-ai adus ╚Öi nu m─â la╚Öi s─â-mi fac treaba? Mergi pe m├óna marelui strateg ╚Öi a juc─âtorilor, care au schimbat doi antrenori ├«nainte de mine ╚Öi apoi ├«nc─â doi. ╚śi mai au ╚Öi nesim╚Ťirea s─â repro╚Öeze lucruri.

Dac─â Filip e spiritul lui Dinamo, se ├«nv├órt mul╚Ťi ├«n morm├ónt. Acolo era un buboi, eu l-am spart, iar domnul doctor l-a cusut la loc. Nu trebuia s─â am ├«ncredere ├«n ei, trebuia s─â ├«mi fac un contract beton. Am primit propunere s─â fiu antrenor la Dinamo. ╚śi am spus ├«n ce condi╚Ťii vin. Nu cei de la Bucure╚Öti, ci din DDB. O parte din el, de fapt. C─â nu este unit. Am zis c─â vin, dar ce s─â fac? S─â pl─âtesc toate prostiile pe care le-au f─âcut al╚Ťii?", declarat Rednic, ├«n urm─â cu ceva timp, potrivit prosport.ro

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
image png
BeFunky collage (39) jpg
regina letizia (5) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
image
image
image
image
simona halep wimbledon 2022 jpg
david webp
FotoJet (5) jpg
GettyImages 1405458386 jpg
paul surugiu rugby jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg