Acuzații la adresa lui Rednic: ”Dacă făceam ce vroia el, se desființa echipa”

Administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureşan, a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre problemele pe care le-ar fi avut clubul dacă antrenorul Mircea Rednic nu ar fi fost demis. A dezvăluit și motivul pentru care tehnicianul îl tot critica pe portarul Iliev.

Mircea Rednic a făcut 6 puncte din 33 la Dinamo (FOTO: Sportpictures)
Mircea Rednic a făcut 6 puncte din 33 la Dinamo (FOTO: Sportpictures)

Iuliu Mureșan a declarat, într-un interviu acordat Digi Sport, că Mircea Rednic avea o listă de cel puţin 15 jucători la care să se renunţe, ceea ce ar fi însemnat desfiinţarea echipei dintr-o semnătură. Pe care fostul conducător al CFR Cluj nu a vrut să-și asume. De altfel, până acum, Dinamo a renunţat la un singur fotbalist: Tomas Vestenicky, jucător adus de fostul tehnician al echipei. Acesta a fost demis în urmă cu o săptămână, în locul lui fiind numit Flavius Stoican.   

Iuliu Mureșan: ”Dacă făceam ce vroia Rednic, se desființa echipa”

“Mircea Rednic a făcut o listă de 15 jucători şi verbal ne-a mai spus de patru la un moment dat şi apoi de trei. Asta însemna ca pe semnătura mea să desfiinţez Dinamo la propriu. Am reziliat un singur contract, amiabil, Vestenicky. În rest, ceilalţi jucători unii au fost trimişi la echipa a doua, alţii s-au antrenat în acel aşa zis lot B. Ei n-au fost daţi afară. Eu nu puteam să decimez echipa. Dacă era o atmosferă mai bună sunt convins că făceam mai multe puncte. Din cauza tensiunilor din vestiar jucătorii nu au mai fost un grup unit.”, a declarat Iuliu Mureșan.

Mircea Rednic îl critica pe Iliev pentru că acesta nu a mai vrut să fie impresariat de fiica antrenorului

Oficialul dinamovist a făcut lumină și în ceea ce privește desele reproșuri pe care Mircea Rednic i le făcea portarului bulgar Iliev. Acesta devenise clientul lui preferat în interviurile de după meciuri, dar totul avea un motiv: ”Din prima săptămână mi-a zis Mircea Rednic că Iliev nu e un portar de talia lui Dinamo. A fost o tensiune între Iliev şi Mircea Rednic. Mircea a zis: <<Iliev a avut-o impresar pe Luana şi când a plecat în Bulgaria a plecat cu alt impresar, bulgar. Şi de acolo cred că a venit această tensiune>>”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Administratorul special al dinamoviștilor spune că și el e vinovat e situația în care a ajuns echipa. “Bineînţeles că şi eu sunt vinovat. În afară de suporteri, care n-au nicio vină şi care ajută, în rest toţi sunt vinovaţi. Dar nu am putut să fac tot ce voiam la Dinamo. Nici pe Bonetti nu l-am adus eu şi nici pe Mircea Rednic nu l-am adus eu. Când am venit eu, la 5 iulie, mi s-a spus că s-a vorbit deja cu Bonetti. Eu am spus că n-a mai antrenat de cinci ani, dar n-am avut ce face. Şi după aceea cu Mircea Rednic am aflat din presă. În anumite probleme s-au băgat alţii şi tocmai de aceea am luat-o pe cont propriu acum la sfârşit şi l-am demis pew Mircea Rednic pentru că e un om foarte negativist, şi-a dezbinat lotul”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net