Una dintre fetițele ucise în atentatul de la Belgrad era fata unui antrenor din România!

Ultima actualizare:

Atentatul produs miercuri dimineață într-o școală din Belgrad are urmări și în România. Una dintre fetițele ucise era fata unul antrenor de volei sârb care lucrează în prima divizie românească, la SCM Zalău, Dragan Kobiljski!

Dragan Kobiljski  (FOTO: Doarvolei.ro)
Dragan Kobiljski (FOTO: Doarvolei.ro)

În vârstă de 52 de ani, Dragan Kobiljski este antrenorul formației SCM Zalău de la începutul campionatului, din luna octombrie. El este unul dintre cei mai apreciați tehnicieni din voleiul european, fiind și antrenorul secund al naționalei Serbiei, cu care a cucerit titlul european.

Anunțul pierderii dramatice a fiicei tehnicianului a fost făcut chiar de clubul său, pe pagina de Facebook SCM Zalău Volei. 

Echipa și conducerea clubului SCM ZALĂU sunt alături de antrenorul nostru, Dragan Kobiljski, în aceste clipe grele, provocate de trecerea în neființa a fetiței sale la vârsta de doar 13 ani. Sincere condoleanțe, Dragan! Iskreno saučešće, Dragan!”, este anunțul care a îndoliat toată lumea voleiului românesc, pentru că în volei oamenii sunt foarte apropiați și se cunosc toți foarte bine între ei, iar drama unuia este drama tuturor celorlalți. 

Un copil de 13 ani a ucis la o școală din Belgrad 8 colegi și un paznic

Miercuri dimineață, un băiat de 13 ani, din clasa a șaptea la o școală din capitala Serbiei, şi-a împuşcat profesoara într-o sală de clasă din Belgrad, după care a deschis focul împotriva altor elevi şi agenţi de pază, omorând opt copii şi un agent.

Potrivit n1info, şeful poliţiei din Belgrad, Veselin Milic, a afirmat că autorul atacului a sunat la poliţie şi a spus că numele lui este Kosta Kecmanovic şi că a împuşcat mai multe persoane. Atacul a fost anunţat însă mai întâi de directorul adjunct al şcolii, în jurul orei 08:40.

Potrivit lui Milic, dintre cei opt elevi ucişi în atentat, şapte erau fete şi unul băiat, cinci dintre victime având 14 ani, două 12 ani şi una 13 ani. Acesta a mai declarat că suspectul a plănuit atacul luni de zile deşi motivul său este neclar şi nu a făcut referire la el în convorbirea cu poliţia. Şeful poliţiei susţine că atacatorul plănuia să ucidă copii, că avea o listă şi chiar un plan pentru intrarea şi ieşirea din şcoală, informează Agerpres. 

Ucigașul nu poate fi tras la răspundere penal

Conform Parchetului Sârb, elevul care a deschis focul de armă asupra colegilor săi de clasă, ucigând opt dintre ei, nu poate fi tras la răspundere penal ca urmare a vârstei sale, informează Agepres. Potrivit prevederilor legale din Serbia, băiatul „este considerat iresponsabil din punct de vedere penal, întrucât el nu a atins vârsta de 14 ani”, indică raportul Parchetului. Tatăl băiatului a fost arestat pentru punerea în pericol a siguranţei publice, în formă agravată.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net