Cât costă o viață? Suma de bani primită de părinții unei femei care a murit după ce s-a vaccinat

Ultima actualizare:

Un cuplu va primi daune morale după ce fata lor a murit la două zile după s-a vaccinat anti-Covid. Tragedia s-a petrecut în Italia, iar suma de bani nu poate acoperi cu nimic întunericul care s-a abătut peste cei doi bieți părinți.

Familia unei femei din Italia va primi daune morale
Familia unei femei din Italia va primi daune morale

Francesca Tuscano, o tânără din Genova s-a stins din viață pe data de 4 aprilie anul trecut. În vârstă de 32 de ani, profesoara din peninsulă a decedat la scurt timp după ce s-a vaccinat anti-Covid.

La un an de la moartea femeii din Italia, părinții acesteia pot primi despăgubiri în valoare de aproximativ 78.000 de euro. Suma de bani nu este deloc impresionantă, atunci vorbim de o viață de om. Nu trebuie uitat nici faptul că Italia a impus unele dintre mai draconice măsuri în lupta cu pandemia, pașaportul sanitar devenind obligatoriu aproape peste tot.

Citește și Planuri de vacanță. Lista țărilor din Europa care au ridicat restricțiile de călătorie

Părinții unei femei care a murit după ce s-a vaccinat anti-Covid vor primi 78.000 de euro. Cauzele deceselui 

Francesca se vaccinase împotriva COVID-19 cu serul produs de compania AstraZeneca. Se pare că aceasta a avut o reacție adversă foarte rară și severă, cauza morții fiind o tromboză cerebrală. Profesoara s-a vaccinat pe 2 aprilie 2021, iar decesul a fost consemnat după 48 de ore.

 „Decesul pacientei poate fi asociat în mod rezonabil cu efectele adverse ale vaccinului anti-Covid-19", au declarat medicul legist Luca Tajana și hematologul Franco Piovella, conform Spy News.

La două zile după vaccinare, fata a fost găsită inconștientă de părinții ei. Din păcate, medicii sosiți la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Dacă familia sa va urma procesul legal pentru acordarea banilor, guvernul italian trebuie să ofere despăgubiri în valoare de 77.468 de euro.

Fata care a murit după ce s-a vaccinat anti-Covid a suferit o tromboză cerebrală

Tromboza sinusurilor venoase cerebrale (CVST) este un tip de accident vascular cerebral care provine din sângerare internă, conform sursei citate. În acest caz, un cheag de sânge rar, care se formează în sinusurile venoase din creier, poate bloca sângele din creier în drumul său spre inimă. Acest lucru este posibil să se fi întâmplat și în cazul tragediei din Italia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net