Zeci de români blocați pe aeroportul din Creta! „Ni s-a spus că nu avem pilot”

Zeci de turiști români sunt nevoiți să aștepte pe aeroportul din Creta, după ce au fost informați că avionul lor nu are pilot! Românii au mers în Grecia pentru a se bucura de o vacanță de vis, însă chiar atunci când urmau să se întoarcă în țară, lucruile au luat o întorsătură neplăcută! La acest moment, turiștii nici măcar nu știu dacă urmează să se întoarcă astăzi!

60 de români sunt blocați pe aeroportul din Creta / foto: Pixabay
60 de români sunt blocați pe aeroportul din Creta / foto: Pixabay

Potrivit unuia dintre turiștii care urmau să zboare cu acest avion, se pare că este vorba despre o cursă charter ce aparține unei companii ucrainene. Cu toate acestea, în ciuda faptului că zborul urma să decoleze în cursul acestei dimineți, la ora 10:15 (ora României), pasagerii au fost anunțați din aeroport că avionul nu are pilot.

Nu mai puțin de 60 de turiști români urmau să revină în țară cu acest avion, după ce au mers în vacanță în Grecia. Mai mult decât atât, oamenilor li s-a spus că deși rămâne posibil ca zborul lor să decoleze în cursul zilei de astăzi, există și posibilitatea ca acesta să nu plece decât mâine. Cursa charter aparține unei companii ucrainene, iar turiștii blocați pe aeroportul din Creta nu au primit detalii suplimentare, despre ce se întâmplă cu zborul lor.

Zeci de turiști români sunt blocați pe aeroportul din Creta

Avionul urma să decoleze la 10:15 (ora României), însă turiștii au fost informați că există riscul ca zborul lor nici măcar să nu mai aibă loc în cursul zilei de astăzi! Unul dintre turiștii blocați pe aeroportul din Creta a explicat faptul că este vorba despre nu mai puțin de 60 de oameni care urmau să urce la bordul acestui avion.

„Este vorba despre o cursă charter, cu o companie ucraineană. Din aeroport ni s-a spus că nu avem pilot. La 10:15, ora României, era programată plecarea, dar nu ne-au spus nimic mai mult. Ne-au spus doar că este posibil să plecăm astăzi dar că este posibil să nu plecăm astăzi. Suntem în total 60 de persoane”, a explicat unul dintre turiștii blocați pe aeroportul din Creta, Rafael Gâdea, potrivit adevarul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
image png
Gavin Newsom jpg
grecia jpg
RO BV Predeal train station jpg
money 1033647 1280 jpg
Ți ai renovat bucătăria și ai nevoie de un frigider nou jpg
2 africa de sud gradina shutterstock 1776108470 jpg jpeg
Vasile Gamalan  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net