Klaus Iohannis este dat dispărut. Un deputat AUR a sesizat poliția, iar agenţii sunt obligaţi să facă cercetări

Ultima actualizare:

Deputatul AUR Adrian Axinia a depus azi, 18 ianuarie o sesizare la Secţia 17 Poliţie din Bucureşti privind dispariţia lui Klaus Iohannis, preşedintele României. Acesta şi-a motivat demersul ca urmare a faptului că din data de 18 decembrie 2023 Klaus Iohannis n-a mai întreprins nicio acţiune publică, anunţă parlamentarul AUR. „Dacă se află într-o situaţie de suferinţă, creştineşte, am dori să-i fim sprijin", spune acesta și într-o postare pe Facebook. Poliţia Română a confirmat faptul că o sesizare privind dispariţia preşedintelui a fost înregistrată, iar procedura spune că agenţii sunt obligaţi să facă cercetări.

iohannis plecare jpg

AUR îl dă dispărut pe Klaus Iohannis

„Klaus Werner Iohannis nu a mai apărut public din data de 18 decembrie 2023. Acesta este absent complet din spaţiul public, neîndeplinindu-şi obligaţiile legale care îi revin conform fişei postului stabilită de Constituţia României. Spre exemplu, având în vedere masivele proteste de stradă, acesta nu şi-a îndeplinit obligaţiile de serviciu trasate de Constituţia României conform articolului 80 alineatul 2: „(2) Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate”, afirmă deputatul AUR, Adrian Axinia, relatează News.ro.

„Ce s-a întâmplat cu cetățeanul Klaus Werner Iohannis”

Parlamentarul AUR arată că „este important de ştiut ce s-a întâmplat cu cetăţeanul Klaus Werner Iohannis pentru că sunt foarte mulţi oameni care consideră a fi indispensabilă prezenţa domniei sale şi care aşteaptă răspunsuri la întrebări şi soluţii pentru problemele ridicate”.

Dacă există probleme de sănătate care l-au împiedicat să se prezinte la locul de muncă, ele trebuie cunoscute de angajatorii săi: cetăţenii României. Dacă se află într-o situaţie de suferinţă, creştineşte, am dori să-i fim sprijin”, a arătat deputatul AUR.

Potrivit datelor oficiale de pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis a participat la o acţiune publică, ultima dată, pe 18 decembrie 2023, la ora 16.00, la o ceremonie de decorare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net