3 aspecte care contează în compania ta

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Atunci când ai ceva experiență în afaceri, știi că pe lângă calitatea produselor sau serviciilor oferite și gradul de profesionalism la care se ridică acestea, mai sunt și alte aspecte care contează pentru a spori încrederea clienților în brand.

Astfel că astăzi îți oferim câteva ponturi prin care să transformi compania ta într-un loc plăcut pentru tine și angajații tăi, dar și pentru clienți.

Designul (Setati h2)

Aspectul unei încăperi este cu siguranță unul dintre factorii care contribuie la formarea unei opinii despre un an anumit mediu și despre oamenii care își petrec timpul aici. La fel ca și casa, și sediul firmei în care se desfășoară afacerea trebuie să aibă un design plăcut. Trebuie ținut cont, în primul rând de faptul că angajaților le este benefică o ambianță plăcută pentru a fi mai productivi. Deci, un mediu propice lucrului și din punct de vedere estetic, înseamnă angajați fericiți care aduc clienți mulțumiți! De asemenea, un sediu de firmă care arată foarte bine, transmite faptul că atenția la detalii este o prioritate pentru compania ta, lucru foarte important pentru clienți, care, conștient sau nu, vor transpune această înclinație către detalii și în tratarea problemelor sau proiectelor lor. Încearcă să creezi un aspect unitar, care să transmită profesionalism, dar nu uita nici să pui un pic de culoare și originalitate. Poți să personalizezi birourile folosind anumite decorațiuni interioare sau lampi de birou.

Curățenia (Setati h2)

Curățenia are exact același rol ca și aspectul, într-o companie. Este bine ca angajații să fie motivați să păstreze curațenia în birourile lor, pentru ca totul să fie mai organizat și să nu fie luați prin surprindere în cazul în care vreun client ajunge mai devreme la întalnirea de business stabilită.

Există numeroase firme de menaj cu care poți încheia un contract și care să trimită personal de curățenie, la perioade stabilite. Dacă manifești preferințe în ceea ce privește produsele folosite,le poți pune la dispoziția acestora. Dacă nu, oricum, firmele de curățenie au un arsenal de spray-uri pentru mobilă, produse speciale pentru curățarea obiectelor din sticlă, pentru scaune și canapele, la fel ca și soluții și detartranți pentru baie. Igiena este importantă pentru sănătatea ta și a angajaților, așa că trebuie menținută.

Relațiile de business (setati h2)

Într-un business trebuie să fii foarte atent, în special cu partenerii și să menți o relație bună cu aceștia. Ține o gestiune a momentelor importante care se petrec în companiile lor și surprinde-i cu anumite cadouri corporate. De ziua lor de naștere, sau în semn de felicitare pentru reușitele înregistrate ca urmare a colaborării voastre, oferă-le mici atenții pe care să le poată folosi la birou, cum sunt stilourile si obiectele personalizate sau branduite, sau ceva de care să se bucure la finalul orelor de muncă, așa cum sunt coșurile cadou care conțin diverse sortimente de băuturi sau bomboane de ciocolată.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net