A fost lansată autorulota românească. Arată într-un mare fel și are un preț accesibil pentru fiecare buzunar

Yevana, o companie din Spania, o autorulotă cu totul specială, folosind ca model de bază Dacia Dokker. Dotată cu toate utilitățile necesare unei autorulote, modelul se vinde la un preț foarte accesibil, iar indiferent de bugetul pe care îl avem, această mașină este o opțiune viabilă.

România este o țară de o frumusețe rară, pe care mulți dintre noi suntem dornici de a o explora cât mai mult, în timpul vacanțelor. Desigur, dacă vrem să apreciem natura din România, ne trebuie și o mașină pe măsură, care nu doar că va face față provocărilor terenului, dar care ne poate și oferi facilitățile necesare, în timpul unei drumeții. Ei bine, o companie din Spania ne oferă alegerea perfectă!

Yevana a scos la vânzare un kit excepțional, care transformă o simplă Dacia Dokker, sau chiar și o Dacia Stepway, într-o autorulotă impresionantă. Compania oferă o structură de lemn, la care sunt montate toate utilitățile. De asemenea, ni se pune la dispoziție și un pat pliabil, dublu, cu dimensiunile de 1,95 × 1,1m și o bază de 15 mm. Patul este din lemn de mesteacăn și vine alături de o saltea cu o grosime de 7 centimetri.

Autorulota românească se vinde cu un preț accesibil

Autorulota se vinde cu aproximativ 10.000 de euro / foto: yevana.com
Autorulota se vinde cu aproximativ 10.000 de euro / foto: yevana.com

Cei care vor să pornească într-o călătorie de neuitat, în care să aibă toate utilitățile necesare în propria mașină nu vor trebui să scoată prea mulți bani din buzunar, pentru pachetul oferit de compania spaniolă Yevana. În total, acestea poate ajunge la numai 10.250 de euro!

Iar autorulota vine și cu o masă de exterior cu dimensiunile de 40 x 65 cm, cât și o mulțime de opțiuni de iluminat. În plus, acest autovehicul special ne pune la dispoziție și jaluzele, plase de țânțari, un panou solar, sertare cu încuietori, un frigider și o chiuvetă, chiar și un arzător.

Pachetul oferit de Yevana poate fi o alegere extrem de utilă pentru cei care își doresc o autorulotă eficientă, dar care au un buget mai limitat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net