Accident cumplit la ieșirea de pe Autostrada Vestului. O femeie a ajuns de urgență la spital

Un accident s-a produs astăzi, 16 iulie 2023, la ieșire spre localitatea Margina, din Timiș, pe Autostrada Vestului – A1. În urma impactului, o persoană a ajuns la Spitalul Orășenesc Făget și pompierii au intervenit la fața locului.

Accident la ieșirea de pe Autostrada Vestului / foto: ISU Timiș
Accident la ieșirea de pe Autostrada Vestului / foto: ISU Timiș

Vinovat pentru accident a fost șoferul unui TIR. Bărbatul a pierdut controlul și a intrat în autoturismele care circulau cu viteză mică, din cauza aglomerației, la ieșirea de pe Autostrada Vestului. În urma accidentului, patru mașini au fost avariate de autovechicului de mare tonaj.

O femeie a ajuns de urgență la spital

În urma accidentului cauzat de șoferul care conducea TIR-ul, victimă a rezultat o femeie. Aceasta a fost rănită în urma ciocnirii violente și a necesat imediat îngrijiri medicale, fiind transportată de urgență cu o ambulanță SMURD la Spitalul Orășenesc Făget.

Ajutoarele de la Pompieri și Smurd au intervenit rapid la fața locului. 

„La ora 13.11 am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe A1 km 428 (ieșire la Margina). A fost alertată Stația de Pompieri Făget și trimiși la locul intervenției opt subofițeri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

În accidentul rutier au fost implicate un autotren și patru autoturisme, cu 11 persoane, dintre care, 10 adulți și un minor. În urma evenimentului, o persoana de sex feminin a fost transportată de ambulanța SMURD către Spitalul Orăsenesc Făget”, a transmis ISU Timiș, după cum informează Adevărul

Un pompier aflat în timpul liber a sărit în ajutor

Bărbatul se afla în mașina personală și se îndrepta către București în momentul în care a văzut teribilul accident. A sărit în ajutor cu un stingător de incendiu, întrucât din portbagajul uneia dintre mașini a început să iasă fum.

Polițiștii de la Biroul Autostrăzi au respectat procedurile legale și au deschis în cauză un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
foame furculita apetit shutterstock
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net