Accident cumplit! Un autocar cu 51 de persoane a intrat într-un imobil!

Accident grav în Maramureș, unde un autocar plin cu turiști a intrat din plin într-un imobil, după ce a ieșit de pe partea carosabilă. În acest sens a fost activat Planul Roșu de Intervenție, iar până la acest moment cel puțin 8 persoane au fost rănite. 

Autocarul a intrat într-o locuință Foto: Adevărul
Autocarul a intrat într-o locuință Foto: Adevărul

Mai multe echipe de intervenție au ajuns la fața locului, marţi, 5 iulie, la Moisei, Maramureş, după ce un autocar plin cu turişti a ieşit de pe partea carosabilă şi a intrat din plin într-o casă. Cel puţin opt persoane au fost rănite, fiind activat și Planul Roşu de Intervenţie. 

Vezi și: Accident grav pe A1. Printre cele 11 victime se află un bebeluș de 4 luni

Un autocar cu 51 de pasageri a intrat într-o locuință. 8 persoane au fost rănite

Potrivit Adevărul, în autocar se aflau 51 de cetățeni polonezi. Dintre cele 8 victime, o persoană ar fi în stop cardiorespirator, în timp ce conducătorul autocarului este în stare de inconștiență, fiind resuscitat. Ceilalți pasageri sunt conștienți și nu par să fie răniți.  

Trei persoane au fost transportate la Spitalul Borşa, iar alte două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului. Restul persoanelor implicate în accident au fost preluate ulterior de un alt autocar, pus la dispoziţie de autorităţile locale. Acestea urmează să fie cazate la o pensiune din zonă.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, martorii au explicat că s-au grăbit să ajute persoanele blocate în autocar. Aceștia ar fi folosit o scară cu ajutorul căreia turiștii au ieșit pe geamurile autoturismului. 

A fost activat Planul Roșu de Intervenție

După producerea accidentului, forțele de ordine au activat Planul Roşu de Intervenţie, iar circulaţia rutieră s-a desfășurat doar pe un singur sens, în mod alternativ. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au dirijat circulația, pentru a facilita traficul.

La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două maşini de descarcerare, trei EPA SMURD, 1 TIM, o autospecială pentru transport victime multiple, patru ambulante SAJ şi un elicopter, potrivit sursei anterior menționate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net