Accident de circulație grav în Timiș. Mai multe persoane au fost rănite. O mașină, un microbuz și un autocar cu zeci de persoane, implicați în evenimentul tragic

Ultima actualizare:

Duminică seară, la Remetea Mare, în apropiere de Timișoara, a avut loc un grav accident de circulație în care au fost implicate o mașină, un microbuz de transport marfă și un autocar ce transporta 52 de persoane. Evenimentul tragic a dus la rănirea a trei persoane și a necesitat intervenția de urgență a autorităților și a echipajelor de salvare.

A avut loc un grav accident de circulație aseară, în Remetea Mare. Foto: arhiva.
A avut loc un grav accident de circulație aseară, în Remetea Mare. Foto: arhiva.

Unde și cum s-a produs accidentul

Potrivit informațiilor furnizate de opiniatimisoarei.ro, accidentul rutier s-a produs în zona Remetea Mare, implicând o mașină în care se aflau șoferul și un pasager, un microbuz de transport marfă și un autocar plin cu 52 de pasageri.

Autoritățile au reacționat prompt

Imediat după producerea accidentului, autoritățile au reacționat prompt, alertând și mobilizând echipaje de intervenție. La fața locului au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, două echipaje SMURD, inclusiv unul cu medic, și o autospecială pentru transportul personalului și gestionarea situațiilor cu victime multiple.

Echipajele de intervenție au avut nevoie să acționeze rapid pentru a evalua situația și a oferi asistență medicală celor implicați în accident. Trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) au fost alocate pentru transportul răniților la spital.

Starea răniților și măsurile de urgență

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș, cele trei persoane rănite au fost conștiente și cooperante în momentul intervenției echipajelor de salvare. Acestea au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale suplimentare.

La fața locului, autoritățile au desfășurat măsuri pentru gestionarea traficului și a intervenției de urgență, iar cercetările privind circumstanțele precise ale accidentului au început imediat pentru a stabili cauza exactă a evenimentului tragic.

Accidentul grav de circulație de la Remetea Mare reamintește importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea vigilenței pe șosele. Gestionarea rapidă și eficientă a situației de către autorități și echipajele de salvare subliniază importanța pregătirii pentru intervenții de urgență în astfel de situații neașteptate. 

image
image
image
image
image
image
metrou bucuresti jpeg
cernobil colaj pexels jpg
foto1 jpg
Botosani copila oi jpg
wizz air pixabay jpg
camera ascunsa pexels jpg
Casa de marcat self scan - hipermarket FOTO Shutterstock
circul sidoli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net