Şerban Huidu, implicat într-un nou accident rutier, la 12 ani de la tragedia care a dus la moartea a trei persoane

Ultima actualizare:

Marți, 21 noiembrie, Șerban Huidu a fost implicat într-un alt accident de circulație pe Calea Giuleşti din Bucureşti. Prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor” a fost acuzat de celălalt șofer că i-ar fi tăiat calea.

Şerban Huidu, implicat într-un nou accident rutier
Şerban Huidu, implicat într-un nou accident rutier

În seara de marți, 21 noiembrie 2023, Șerban Huidu (47 de ani) a fost implicat într-un accident rutier, în Capitală. Incidentul a avut loc în zona Calea Giuleşti, între autoturismul condus de prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor” şi un alt şofer care conducea o maşină Bolt. Cel din urmă îl acuză pe Șerban Huidu că i-ar fi tăiat calea, potrivit informațiilor oferite de Antena3.ro.

Șoferii implicați în incidentul rutier au fost testați pentru consum de alcool și stupefiante, rezultatul fiind negativ. Şerban Huidu ar fi fost amendat cu 590 lei şi 3 puncte penalizare pentru neasigurare la schimbarea benzii.

În anul 2011, Șerban Huidu a provocat alt accident rutier

Prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor” a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare cu suspendare și interdicția de a se urca la volan în următorii șase ani în februarie 2013, după ce a provocat un accident de circulație în care au murit trei oameni în octombrie 2011. Accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Timișul de Sus, într-o zonă în care există preponderent curbe. În anul 2022, a decis să dea de carnet, la 11 ani de când provocase accidentul.

„S-a întâmplat un accident de circulație groaznic. La tribunal eu nu am pledat nevinovat, ci vinovat. Așa am fost, vinovat din culpă. Nu am știut să adaptez mașina, ca să nu se întâmple ce s-a întâmplat. Lucrurile au luat-o razna după. La aceeași oră s-a întâmplat un accident în Periș, cu 5 victime, despre care nu s-a spus nimic. Nu era Huidu acolo.

A fost foarte rău, foarte urât, foarte rău pentru familia mea și pentru mine, iar dezumanizarea cu care am fost târât în tot felul de ipoteze a fost un punct negru pentru ei, nu neapărat pentru mine. 9 din 10 oameni de pe stradă vor spune că e nebun Huidu. Dar eu știu cum s-au întâmplat lucrurile. Cel mai important e să faci pace cu tine. Am avut traumatism cranio cerebral. Nu mi-am revenit total nici acum! Ce s-a întâmplat în acel moment?! Păi, creierul e ca o gelatină care se zguduie, asta s-a întâmplat atunci.

Povestea la mine a fost pe partea stângă. Acolo am fost lovit. Când urcam scările, au dispărut acele automatisme. Eu mă gândeam cum să le urc. Te și bâlbâi. Cred că m-am recuperat cât am putut. În creier, sunt două traume care se pot întâmpla: cei care sunt loviți pe partea dreaptă nu mai au memorie. La mine a fost pe stânga. Dacă eram lovit pe dreapta nu mai puteam face niciodată emisiunea!Am din nou permis de conducere din august 2022, adică de vreo șase luni. Mi-am luat carnet abia anul trecut, după 11 ani de când am avut accidentul. Am dat examen. Nu e adevărat ce s-a scris că mi l-am luat mai devreme.

Am și șofer, are cine să mă ducă acasă. Eu, personal, conduc foare rar, doar din când în când! Am stat și m-am gândit că nu am de ce că nu-mi iau permis, totuși”, a declarat Șerban Huidu la începutul acestui an, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net