Accident groaznic într-un parc acvatic de lângă București! Un adolescent a căzut de la 6 metri înălțime

Ultima actualizare:

O situație îngrijorătoare s-a petrecut astăzi în parcul acvatic Divertiland, situat în vestul Capitalei, în comuna Chiajna. Un adolescent în vârstă de 15 ani a căzut de pe un tobogan situat la 6 metri înălțime și, cel puțin pentru moment, nu se cunosc mai multe detalii despre starea sa de sănătate.

divertiland colace jpeg

Canicula face din ce în ce mai multe victime în România! După ce mai multe persoane s-au înecat, în încercarea disperată de a se răcori (mai multe detalii despre subiect, AICI), un tânăr a avut parte de un accident teribil.

S-a dus la parcul de distracții situat în apropierea orașului București în speranța că va avea o zi plăcută, alături de prieteni, însă, din păcate, lucrurile au luat o altă întorsătură.

Află mai multe și despre:  Incident tragic! Un adolescent de 17 ani s-a înecat în piscina unui centru de relaxare din Balotești

Pentru a îmbina distracția cu necesitatea, din dorința de a se distra și de a face o baie pentru a se relaxa având în vedere temperatura ridicată de afară, adolescentul a ales să se dea pe un tobogan amplasat la o înălțime destul de mare.

De acolo, ar fi trebuit să aterizeze în piscina special amenajată, lucru care nu s-a întâmplat. Tânărul a căzut de pe tobogan, înainte de a avea ocazia să ajungă în piscină, anunță Cancan.ro.

S-ar putea să te intereseze la fel de mult: Moarte misterioasă! Copil de 1 an, dat dispărut și găsit înecat într-un pârâu din Vaslui

Un adolescent în vârstă de 15 ani a avut parte de un accident care îi putea fi fatal

Poliția Ilfov a revenit cu detalii și anunță că adolescentul a suferit lovituri puternice și a fost transportat de urgență la spital.

„În jurul orei 16:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană a căzut pe tobogan în timp ce se afla la un parc acvatic din comuna Chiajna.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Chitila pentru efectuarea activităților din competență, precum și un echipaj medical care a transportat persoana la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Polițiștii efectuează efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul emis de IPJ Ilfov.

Divertiland drept la replică!

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net