Agresiune sexuală la o școală din Botoșani. Ce au decis polițiștii pentru profesorul ce ar fi abuzat două eleve de 13 ani

Un caz de agresiune sexuală a fost viralizat în județul Botoșani, unde un profesor este acuzat că a atins în zonele intime două eleve minore de clasa a VII-a. În urma acuzației, Poliția și Inspectoratul Școlar din Botoșani au deschis o anchetă.

Unitate de învățământ din Botoșani
Unitate de învățământ din Botoșani

Un profesor în vârstă de 49 de ani, care predă la o școală aflată într-o comună din apropierea municipiului Botoșani a fost acuzat că a agresat sexual mai multe eleve de clasa a VII-a, după ce le-a atins pe elevele în zonele intime, potrivit Adevărul

Ce a decis Poliția pentru profesorul bănuit de agresiune sexuală

Profesorul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, dar după ce a fost prezentat procurorilor s-a luat decizia de a fi arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. 

Vezi și Femeie din Iași, sechestrată și violată de 8 Martie. Agresorul a fost prins în București

Reprezentanții din cadrul Inspectoratului de Județean de Poliție din Botoșani au transmis că cele două eleve de clasa a VII-a nu sunt un caz izolat, profesorul fiind bănuit de o a treia agresiune sexuală.

Evenimentele au avut loc pe data de 4 aprilie, când două eleve de 13 ani au rămas la finalul orelor de curs cu profesorul în cauză. Profitând că nu sunt alți elevi în clasă, profesorul le-ar fi atins în zona intimă pe acestea. 

După evenimentele ce au avut loc la școală, elevele s-au întors plângând de la școală unde le-au mărturisit părinților celor ce s-au întâmplat la școală. Părinții fetelor agresate au transmis că cele două eleve au rămas după ore pentru a-l ajuta pe profesorul în cauză să-și facă un cont pe rețelele de socializare.  

Curajul fetelor a dezvăluit mai multe declarații cu privire la profesorul bănuit că ar fi abuzat sexual elevele de școală generală. În comuna unde este școala, au apărut mai multe zvonuri cu privire la modul neortodox în care profesorul acționează.

Citește și Un român, violator în serie în Spania. Abuzurile la care supunea victimele au îngrozit oamenii

În urma evenimentelor și mărturiilor, Poliția a fost sesizată, iar profesorul a fost chemat la audieri. În urma acuzațiilor ce au vizat cadrul didactic din Botoșani, au fost luată decizia reținerii, iar mai apoi, a arestării preventive a profesorului pentru cele trei fapte de agresiune sexuală. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net