Alertă cu bombă într-un avion TAROM. Aeronava a aterizat de urgență la Istanbul

Ultima actualizare:

Momente de panică pentru pasagerii unei aeronave TAROM. Se pare că din cauza unui avertisment referitor la existenta unei bombe la bord, aeronava care efectua cursa RO 154 Tel Aviv-București a aterizat de urgență pe Aeroportul din Istanbul, la ora locală 3.30, în urma deciziei luate de comandantul de zbor. La bord se aflau 88 de pasageri. 

Alertă cu bombă într-un avion TAROM. Foto: Click
Alertă cu bombă într-un avion TAROM. Foto: Click

Este vorba despre un avion al Tarom care se întorcea joi noapte de la Tel Aviv spre Otopeni, iar pilotul a primit un avertisment referitor la existența unei bombe la bord. Echipajul a decis să aterizeze de urgență la Istanbul, au anunțat cei de la Observator News.

Măsura a fost luată în conformitate cu procedurile standard pentru astfel de situații, a informat compania aeriană, specificând că la bordul avionului se aflau 88 pasageri.

Din cauza unui avertisment referitor la existenta unei bombe la bord, aeronava care efectua cursa RO 154 Tel Aviv-București a aterizat de urgență pe Aeroportul din Istanbul la ora locală 03:30, în urma deciziei luate de către comandantul de zbor,care respectă procedurile standard pentru astfel de situații. La bord se aflau 88 pasageri,” a transmis TAROM.

Alerta a fost falsă

Menționăm că verificările efectuate de către autoritățile abilitate s-au încheiat, iar alerta s-a dovedit a fi una falsă”, au spus oficialii companiei Tarom.

Imediat ce a aterizat, avionul a fost verificată și s-a dovedit că alerta este falsă. În comunicatul dat publicității de către TAROM se mai precizează faptul că pasagerii au primit asistență pe aeroportul din Istanbul. Aceștia urmează să plece spre București în jurul orei 11.30, ora locală.

  „Regretăm disconfortul creat"

Reprezentanții companiei își cer scuze pasagerilor pentru situația prin care au fost nevoiți să treacă, dar explică faptul că siguranța clienților și a angajaților este prioritară.

Regretăm disconfortul creat pasagerilor noştri şi reiterăm faptul că prioritatea companiei TAROM este siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajelor sale,” 

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 iunie sfantul mucenic luchilian png
Alexandru Ioan Cuza
Luna pamant astronaut spatiu FOTO Shutterstock jpg
politie jpg
masina, viteza freepik jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg