ANAF a scos la licitație unul dintre cele mai valoroase bunuri deținute de Elene Udrea. Este evaluat la 9 milioane de lei

Ultima actualizare:

Fostul ministru, Elena Udrea, este încă o dată bună de plată. ANAF a scos la vânzare cea mai valoroasă proprietate de fostul ministru, printr-o procedură de executare silită.

Elena Udrea a pierdut cea mai valoroas bun al său / foto: Inquam Photos
Elena Udrea a pierdut cea mai valoroas bun al său / foto: Inquam Photos

Este vorba de un teren de 5.000 de metri pătrați, aflat în zona Lacului Străulești, și costă o mică avere. În luna octombrie a anului trecut ANAF a mai scos la licitație alte loturi ale Elenei Udrea.

Dacă acele loturi valorau undeva la 800 de mii de euro, terenul de 5.000 de metri pătrați este evaluat la 2 milioane de euro, ceea ce înseamnă, aproximativ, 9 milioane de lei.

Potrivit calculelor efectuate de către Profit.ro, această sumă va fi de ajuns pentru ca Elena Udrea să achite în totalitate prejudiciul.

Această practică de a scoate la vânzare bunuri este una uzuală pentru cei de la ANAF, pentru a-și recupera prejudicii. Procedura Fiscului este ca preţul de pornire al bunurilor care nu se vând la prima licitaţie să fie redus la a doua cu 25%, iar la a o a treia încercare cu încă 25% din preţul iniţial. Ulterior, preţul nu mai scade.

Elena Udrea vrea să își vadă copilul

Elena Udrea a transmis, la începutulul lunii septembrie, un mesaj din penitenciar în care afirmă că este al doilea an în care solicită să i se acorde permisie măcar de 24 de ore pentru a fi acasă de ziua de naştere a fetiţei sale, care luna aceasta împlineşte 5 anişori, dar i se refuză acest drept, ​deşi legea prevede posibilitatea ca deţinuţii să meargă acasă pentru 10-30 de zile anual. Până la urmă, permisia nu i s-a acordat. 

„Este al doilea an în care solicit sa mi se acorde permisie măcar de 24 de ore pentru a fi acasă de ziua de naştere a fetiţei mele, care luna aceasta împlineşte 5 anisori, dar mi se refuza acest drept.​ ​

Deşi legea prevede posibilitatea ca deţinuţii să meargă acasă pentru 10-30 de zile anual, tocmai pentru că menţinerea legăturii cu familia s-a dovedit esenţială în reabilitarea celor care execută o pedeapsa cu închisoarea, în practica aceasta posibilitatea este aproape inexistentă”, a scris Elena Udrea. pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net