Elena Udrea a ajuns la spital! Ce a pățit fosta ministră în închisoare?

Ultima actualizare:

Elena Udrea nu face față prea bine regimului din penitenciarul Târgșor unde este închisă. Fostei ministre a turismului i s-a făcut rău, în curtea pușcăriei, transmite Antena 3 CNN.

Au luat-o amețelile la penitenciar

Elena Udrea ar fi acuzat amețeli puternice și, cum starea i s-a accentuat, s-a decis transportarea deținutei la spital, pentru un set complet de investigații.

La ora 11:36 s-a primit o solicitare la Penitenciarul Tragsor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solictare s-a deplasat o ambulanță cu medic.

La sosirea ambulanței pacienta era conștientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportata la UPU Ploiești pentru investigații suplimentare” este mesajul de la serviciul de Ambulanță, citat de Antena 3.

Citește și: Vrei să te plimbi precum Elena Udrea sau ca Ioan Niculae, în zilele lor bune? ANAF le vinde mașinile

Elena Udrea s-a „mutat” la penitenciarul Târgșor, din vara anului 2022, când a fost extrădată din Bulgaria. Ministra pornise într-un „sejur” spre Grecia, fix în ziua când i se citea verdictul, la București.

Pornită la drum cu mașina, ea a fost reperată și reținută în vama Kulata, din Bulgaria, exact înainte să ajungă în Grecia, acolo unde un alt condamnat din România se bucură de o oarecare libertate de mișcare. Este vorba despre fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, condamnat pentru șpăgile generoase încasate în mandatul de primar general.

Elena Udrea și-a strigat nemulțumirile, încă de când i s-au pus cătușele în Bulgaria. A acuzat pe rând administrația penitenciarelor, din cauza unor posibile condiții grele de detenție, a invocat statutul de mamă ținută departe de fiica ei și i-a acuzat pe magistrați de încălcarea legii. Tot în penitenciar a rămas.

Vezi și: Decizie de ultimă oră a magistraților! Elena Udrea și-a jucat «As-ul din mânecă»

Acum, mai are recursul în casație, care i-ar putea anula pedeapsa de șase ani de închisoare, restul încercărilor fiind inutile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net