Dorin Cocoș, gest de milioane față de iubita mai tânără, copia identică a Elenei Udrea!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dorin Cocoș trăiește ca un boier și la propriu, și la figurat. Scăpat, cât de cât, de problemele cu legea, omul de afaceri se bucură de compania iubitei, care pare bucată ruptă din Udrea, fosta nevastă, doar că în varianta mai tânără, și fiul lor, un băiețel de toată frumusețea. Cel puțin fizic!

Dorin Cocoș, la cumpărături cu iubita mai tânără și fiul de patru ani!

Cine se gândea că fostul soț al Elenei Udrea își mai găsește liniștea pe plan amoros după trei divorțuri și câteva relații eșuate. Ei bine, un om talentat ca el nu avea cum să găsească o parteneră pe măsură, așa că binele s-a întâmplat. Și a venit la pachet cu o viață de familie în toată regula.

Dorin Cocoș și Raluca Miu sunt împreună de mai bine de cinci ani, iar cei doi chiar sunt fericiți împreună. Băiețelul care a venit pe lume în urmă cu patru ani le-a întărit și mai tare relația, semn că abia acum și-a găsit cu adevărat liniștea omul de afaceri greu încercat de viață, căci relația cu frumoasa blondă a început cu puțin timp înainte ca acesta să fie încarcerat în dosarul Microsoft. Acolo e altă poveste, așa că nu ne băgăm să o mai povestim, rămânem la ce au surprins paparazzii Click!, sunt informații mult mai plăcute. Cel puțin vizual!

Timpul a trecut, iar Dorin Cocoș și Raluca Miu au rămas tot împreună, chiar dacă au mai apărut și obstacole în viața lor. Zilele trecute, paparazzii Click! i-au surprins pe cei trei ieșind dintr-un magazin de la cumpărături.

Ca un tată iubitor ce este, Dorin Cocoș a încercat să își înveselească băiețelul. Din imagini putem vedea cum milionarul îl urcă în căruțul de cumpărături pe copilaș și îl duce, spre bucuria acestuia, spre mașina familiei. Totul într-o joacă activă. Micuțul era cu gura până la urechi. Dacă vrei fericire, te uiți în ochii unui copil și acolo vezi dacă totul e bine. În cazul de față, iată, comentariile sunt de prisos: vedem oameni fericiți!

Citeste si: Elena Udrea se întoarce la București! Când și de ce va fi scoasă din penitenciar

Dorin Cocoș și partenera lui de viață au ales să meargă la cumpărături îmbrăcați extrem de relaxați, dar în același timp foarte bine stilizați. Raluca a ales să poarte o pereche de blugi simpli, de culoare deschisă, și un maiou mulat, alb, decoltat, care i-a pus în valoare pieptul voluminos.

Dorin Cocoș a ales să poarte și el un tricou simplu, albastru, ce era asortat la o pereche de blugi eleganți. Omul de afaceri este un bărbat protector cu familia sa, căci are grijă să nu le lipsească nimic, având în vedere și unele momente pe care paparazzii Click! le-au mai surprins cu milionarul în timp ce ieșea dintr-o cofetărie cu o plasă plină de prăjituri. Pe Dorobanți, în zona de Nord, iar dacă nu ne înșelăm, cofetăria aparține Cristianei, fostei soții a lui George Copos.

Vezi si: Dorin Cocoș, o nouă condamnare. De ce nu intră în pușcărie fostul soț al Elenei Udrea

Dorin Cocoș și Elena Udrea au fost căsătoriți 10 ani

Dorin Cocoş şi Elena Udrea au fost soţ şi soţie timp de 10 ani. Ei au divorţat în anul 2013, după ce au avut mai multe probleme cu justiţia, în urma afacerilor pe care le făceau împreună.

Cei doi și-au refăcut viața după divorț și au devenit părinți. Dorin Cocoș a devenit tatăl unui băiețel în martie 2018, în vreme ce Elena Udrea a născut o fetiță câteva luni mai târziu, în septembrie 2018.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net