Andrew Tate, videoclip extrem de bizar după ce poliția a făcut noi percheziții la casa fraților Tate. Cu cine s-a comparat milionarul

Ultima actualizare:

Andrew Tate a postat un videoclip în care spune că toate procedurile penale sunt o încercare de a-l discredita. Clipul video a apărut după ce miercuri au avut loc noi percheziții în casa fraților Tate. Procurorii vorbesc despre acuzaţii mai vechi, dar extrem de grave: trafic de minori, sex cu minori şi spălare de bani.

Au avut loc noi audieri  Foto: Inquam Photos Octav Ganea
Au avut loc noi audieri Foto: Inquam Photos Octav Ganea

Ce videoclip a postat Andrew Tate

Andrew Tate a postat un video în care susține că este persecutat pe nedrept, după ce autoritățile române au făcut noi verificări pe fondul noilor acuzații de trafic de minori și sex cu un minor. Este vorba despre un videoclip de peste șase minute, în care Andrew susține că procedurile penale au fost o încercare de a-l discredita, transmite dailymail.

„Matricea este reală. Și au un playbook încercat și adevărat. Calomnia este instrumentul lor numărul unu, iar procesul este pedeapsa. Dar din nefericire pentru ei, Bunul întotdeauna câștigă până la urmă", a fost mesajul transmis.

Ce conține videoclipul

Videoclipul este alcătuit dintr-un amestec de clipuri anterioare în care frații Tate susțin că au fost atacați pe nedrept de autoritățile din întreaga lume, imagini din mass-media cu ei, imagini de la atacul terorist din 11 septembrie și clipuri luate din filme, inclusiv Salvați soldatul Ryan” cu Tom Hanks.

De asemenea, s-a comparat cu fondatorul Wikileaks Julian Assange, care a petrecut ani în spatele gratiilor la Londra, pentru a evita extrădarea în SUA pentru acuzații de spionaj legate de eliberarea de dovezi ale presupuselor crime de război comise de SUA. 

Ce spune Andrew Tate în videoclip 

Videoclipul redă apoi "Viva La Vida de la Coldplay" peste clipuri cu el întâlnindu-și fanii, susținând în același timp că „băieții buni, ca el și Tristan, vor câștiga în cele din urmă”. Se pare că răul are întotdeauna avantajul, dar cumva binele câștigă în cele din urmă”, a spus Andrew Tate. 

Au avut loc noi percheziții la casa fraților Tate

Videoclipul a fost postat după ce, miercuri dimineață, 21 august, au avut loc noi percheziții la domiciliul fraților Tate. Acestea s-au desfășurat în contextul unor acuzații legate de formarea unui grup infracțional organizat, trafic de minori și persoane, act sexual cu un minor și influențarea declarațiilor.

După ultimele percheziții, milionarii și au montat la intrarea în casă o ușă blindată. Mascații erau pregătiți să o spargă însă după primele lovituri, cei doi frați Tate le-au deschis procurorilor.

Probleme mari cu legea 

Andrew şi Tristan Tate, spun procurorii, ar fi încercat să piardă urma banilor obţinuţi din videochat. Ar fi cumpărat mai ales bolizi de lux.

Cei doi milionari, cu cetăţenie britanică şi americană, mai au un dosar deschis în România în care sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, viol şi violențe. Tot pentru agresiuni sexuale sunt cercetaţi şi de autorităţile din Regatul Unit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andrea galimberti sara stefanelli jpg
Nava Hetman Ivan Mazepa FOTO @DEFENSEEXPRESS / X
Michele  Köbke avion profimedia jpg
rain 316579 1280 jpg
Lidia Fecioru de la Adevăruri ascunse jpg
banner Târg
dogs 7993595 1280 jpg
l intro 1657232626 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net