Mascații au intrat iar în vila de 7 milioane de euro a fraților Tate, vizați într-un nou dosar de trafic de persoane și spălare de bani

Frații Tate nu scapă cu una cu două! La primele ore ale dimineții, mascații au intrat iar în locuința lor de 7 milioane de euro, din Pipera, într-un nou dosar de trafic de persoane și spălare de bani.

Frații Tate au intrat în vizorul DIICOT încă din decembrie 2022. foto: Inquam Photos
Frații Tate au intrat în vizorul DIICOT încă din decembrie 2022. foto: Inquam Photos

Patru percheziții, printre care și la vila fraților Tate, au fost efectuate, miercuri dimineață, în București și județul Ilfov, într-un dosar ce include constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori și spălare de bani.

Frații Tate, vizați într-un nou dosar de trafic de persoane și spălare de bani

DIICOT a confirmat printr-un comunicat că se investighează un nou dosar fără a preciza implicarea britanicilor în acest caz. „Astăzi, 21 august a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov - Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județul Ilfov și municipiului București. Activitățile s-au desfășurat într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influențarea declarațiilor și spălarea banilor”, a anunțat DIICOT.

Mascații au intrat iar în vila de 7 milioane de euro a fraților Tate

Dar avocatul celor doi frați a menționat că și domiciliul lor a fost percheziționat:

„DIICOT a efectuat în această dimineaţă, 21.08.2024, o descindere la reşedinţa fraţilor Tate, în cadrul unei percheziţii legate de un nou dosar. Deşi acuzaţiile din mandatul de percheziţie nu sunt încă pe deplin clarificate, acestea includ suspiciuni de trafic de persoane si spălare de bani. Echipa legală a fraţilor este prezentă pentru a se asigura că toate formalităţile se desfăşoară în mod corect. Informaţii suplimentare vor fi oferite pe parcursul zilei de astăzi”, au transmis reprezentanții fraților Tate.

Cei vizați au fost duși la audieri la sediul DIICOT.

Pe 30 decembrie 2022, Andrew și Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru trafic de persoane și viol, iar pe 20 iunie 2023, cei doi frați, precum și Georgiana Naghel și Luana Radu, complicele lor, au fost trimiși în judecată. Andrew și Tristan Tate, cu dublă cetățenie britanică și americană, erau acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat cu scopul de a recruta, caza și exploata femei pentru a produce material pornografic, care era apoi difuzat pe site-uri de profil contra cost. Din aceste activități, inculpații ar fi obținut sume semnificative de bani. Ei au stat în arest preventiv și arest la domiciliu cirac 7 luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net