Babs, dezvăluiri despre ce s-a întâmplat, de fapt, la petrecerea fraților Tate. „S-a gândit să facă un mic circ”

Claudia Iosif, cunoscută ca Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, a fost în weekend la munte, la petrecerea fraților Tate. Din păcate, însă, distracția s-a încheiat într-un mod neplăcut, căci o altă tânără a chemat Ambulanța și Poliția, fără niciun motiv real. Babs a făcut dezvăluiri despre ce s-a întâmplat, de fapt.

Claudia Iosif a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, la petrecerea fraților Tate / foto: arhiva Click
Claudia Iosif a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, la petrecerea fraților Tate / foto: arhiva Click

Claudia Iosif este o femeie singură și frumoasă, astfel că este curtată de mulți domni. Recent, fosta iubită a lui Dorian Popa s-a numărat printre cei invitați la petrecerea organizată la munte de frații Tate. Însă, pe lângă distracția promisă, se pare că cei prezenți au avut parte și de câteva momente neplăcute. Mai exact, una dintre domnișoarele invitate de cei doi milionari, aflată sub influența alcoolului, a chemat atât Ambulanța, cât și Poliția, fără niciun motiv real.

Mai mult decât atât, înainte de a se ajunge în acest punct, ar fi cerut 20.000 de euro, șantajându-și astfel gazdele pentru a nu face scandal. Claudia Iosif, care a fost prezentă la petrecere, dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt.

Babs: „A cerut 20.000 de euro, ca să plece acasă”

„Domnișoara care a fost acolo, din cauza consumului excesiv de alcool, a fost rugată respectuos, la un moment dat, pentru că deranja pe toată lumea, să fie dusă acasă. Ea s-a ofuscat foarte tare de această situație și s-a gândit să facă un mic circ. Brusc, a realizat că o doare cotul, pentru că doar cu câteva ore în urmă, s-a urcat pe ATV, singurică, și s-a julit la cot. Când i s-a spus să plece, instant o durea mâna. Și a zis că ea vrea ambulanță… Au venit cei de la ambulanță, au observat că nu are nimic, că era doar o julitură în cot. Apoi, văzând că nu i-a mers cu ambulanța, a chemat poliția. Nimeni nu a înțeles de ce a făcut acest lucru, pentru că ea se julise singură.

A și fost înregistrată când a cerut 20.000 de euro, ca să plece acasă, de față cu toată lumea. Era beată. Pentru că nu avea cum să obțină acești bani, întrucât nu era nimic real din ce spunea, ea a început să strige-n gura mare că va face rău, ceea ce a și făcut. A declarat lucruri urâte și nedevărate și despre mine, pentru că probabil eram singurul nume mai cunoscut, și așa putea fi băgată în seamă.

Dacă va continua, am să-i fac publică identitatea, pentru că mi se pare normal ca oamenii să se ferească de astfel de personaje. Pentru că nu e normal să mergi la o petrecere să șantajezi cu astfel de nimicuri. E o nebuloasă cum a ajuns acolo”, a declarat Claudia Iosif, pentru cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net