Frații Tate cer returnarea bunurilor și restabilirea condițiilor pentru a putea părăsi țara

Andrew Tate și Tristan Tate s-au prezentat vineri, 3 noiembrie, la Tribunalul București, pentru a cere atât posibilitatea de restituire a bunurilor confiscate, printre care terenuri și mașini de lux, cât și „modificarea obligaţiilor controlului judiciar”, pentru a putea părăsi țara. Magistrații au cerut mai mult timp pentru a lua o decizie.

Frații Tate au cerut returnarea bunurilor sechestrate / Foto: Instagram
Frații Tate au cerut returnarea bunurilor sechestrate / Foto: Instagram

Frații Tate își vor banii și mașinile de lux înapoi. Andrew și Tristan Tate s-au prezentat vineri, 3 noiembrie, la Tribunalul București, acolo unde s-a judecat posibilitatea de restituire a bunurilor confiscate, printre care se numără terenuri, mașini de lux și bani. De asemenea, nici măsura controlului judiciar nu le convine și cer restabilirea condițiilor pentru a putea părăsi țara.

Bunurile confiscate

DIICOT a solicitat confiscarea mai multor bunuri mobile şi imobile:

-  15 terenuri şi clădiri situate pe raza judeţelor Ilfov, Prahova şi Braşov

- 15 autoturisme de lux: trei autoturisme Porsche, două BMW, două Ferrari, un Aston Martin, un McLaren, un Lamborghini şi cinci maşini Mercedes, în valoare totală de peste 3 milioane de euro

- 14 ceasuri de lux

- două lingouri şi o medalie părţile sociale deţinute în cadrul a 4 societăţi comerciale,

- 86.580 de lei, 52.650 de euro, 17.430 de dolari şi 10.370 de lire sterline şi suma de 21.080508 BTC, existentă în portofele de criptomonedă (aproximativ 384.904,789 USD)

- obligarea inculpaților la plata unor cheltuieli judiciare avansate de stat în cuantum de 300.000 de lei.

În ciuda faptului că sunt plasați sub cea mai ușoară măsură preventivă, cei doi frați cer să poată călători fără probleme în țară și în străinătate, potrivit Digi24.ro. Instanța a rămas în pronunțare. Verdictul pentru limitarea controlului judiciar pe teritoriul României a fost amânat pentru 6 noiembrie, iar cel privind returnarea bunurilor sub sechestru pentru 17 noiembrie.

Toate bunurile ar urma să fie scoase la licitație dacă ei vor fi condamnați definitiv și se stabilește că nu au bani cu care să plătească despăgubirile către părțile vătămate din dosar.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net