Anunț de interes pentru toți românii! Când se redeschide circulația pe Transalpina

România care și-au plănuit în vara aceasta o escapadă pe Transalpina primesc vești importante din partea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. A fost anunțată data exactă de redeschidere a circulație pe cel mai înalt și mai vizitat drum rutier din țara noastră.

Circulația pe Transalpina se va redeschide începând de mâine / foto: Arhivă Clicl!
Circulația pe Transalpina se va redeschide începând de mâine / foto: Arhivă Clicl!

În minivacanța de Rusalii, românii care au intenționat să efectueze o plimbare pe Transalpina nu au putut face acest lucru, întrucât reprezentanții de la Drumurile Naționale s-au văzut nevoiți să amâne deschiderea șoselei, din cauza zăpezilor de peste trei metri. Așteptarea va lua sfârșit mâine, 16 iunie 2023, când Transalpina se va redeschide.

Circulația pe Transalpina se redeschide începând de mâine

Românii vor putea, în sfârșit, să circule pe șoselele celui mai înalt drum din România. Anunțul mult așteptat a fost făcut prin intermediul unui comunicat al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii  Rutiere, informându-i pe români de faptul că vineri, 16 iunie 2023, începând cu ora 08:00, circulația pe sectorul de drum montan Rânca – Obârșia Lotrului (km 34+800 - km 59+800) al DN 67C – Transalpina, va fi reluată.

Mai mult decât atât, în cadrul aceluiași comunicat este amintit faptul că Tronsonul Rânca – Obârșia Lotrului va putea fi circulat doar 10 ore pe zi, cu o limitare de viteză.

„Circulația rutieră este deschisă în intervalul orar 08:00 - 18:00 doar pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală de 3,5 tone. Viteza maximă de deplasare pe acest sector de drum este de 30 km/h.

Totodată, circulația rutieră poate fi închisă/restricționată, pe durată limitată, în funcție de condițiile meteorologice (ceață, ploi torențiale, furtună, etc.) sau ca urmare a unor fenomene cum sunt avalanșele, căderile de stânci și ebulmente (alunecări de teren) pe sectorul de drum DN 67C, km 34+800 – km 59+800. ecizia deschiderii traficului a fost luată în urma verificării stării drumului de către o comisie formată din reprezentanții CNAIR SA, DRDP Craiova, SDN Târgu-Jiu, SDN Vâlcea", infromează comunicatul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net