Anunțul meteorologilor pentru următoarele luni de vară. Cum va fi vremea până în septembrie

Dacă vă așteptați la o vară liniștită în următoarele 2 luni, ei bine, potrivit meteorologilor, lucrurile nu stau deloc așa! Deși ne vom confrunta și cu episoade de caniculă, vijeliile puternice nu vor lipsi deloc de-a lungul lunii iulie. Din fericire, vremea va fi ceva mai stabilă de-a lungul lui august.

Luna iulie va fi una marcată de vreme instabilă / foto: Shutterstock
Luna iulie va fi una marcată de vreme instabilă / foto: Shutterstock

Dacă sperați la o vară plină de ieșiri în natură, plimbări prin oraș, cât și o vacanță de vis prin țară, ei bine, meteorologii vin cu câteva vești proaste. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, dacă vreți să nu fiți surprinși de o furtună în timp ce profitați de vremea caldă pentru a vă relaxa în aer liber, trebuie să verificați des prognoza meteo. Deoarece, potrivit avertizărilor specialiștilor, următoarele 2 luni de vară vor fi unele foarte instabile, în special luna iulie.

Conform sursei, meteorologul Romina Jurcă a declarat că, de-a lungul lunii iulie, temperaturile vor varia de la foarte cald, la rece. Se pare că nici aversele nu se vor lăsa așteptate prea mult, iar furtunile cu descărcări electrice, ba chiar și cu grindină, vor fi o prezență constantă. Aceste fenomene vor fi cel mai des întâlnite în partea de nord a țării, mai ales în zonele de munte și de deal. Singura parte bună este faptul că episoadele de caniculă vor fi unele foarte scurte.   

Cum va fi vremea în următoarele 2 luni de vară

Conform meteorologilor, lucrurile se vor mai stabiliza odată cu sosirea lunii august. Se pare că ploile vor fi, în mare parte, o raritate în țara noastră, iar vremea va fi una frumoasă. Singurele locuri unde mai pot fi unele averse ocazionale sunt în zonele de est ale României, cât și prin Moldova.

Pe moment, se pare că vremea în următoarele zile rămâne una instabilă. Mâine (27 iunie), ne vom confrunta cu noi ploi torențiale, descărcări electrice și grindină, începând cu orele amiezii. Zonele cele mai afectate vor fi în nordul Moldovei, Crișana, Maramureș, cât și în Transilvania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
autostrada romania ucraina jpg
pensie jpg
labirintul logo jpeg
image png
coji de cartof in ghiveci colaj pexels,pixabay jpg
crima moldova jpg
intersectie aglomerata bucuresti jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net